fbpx
Сьогодні
11:36 04 Січ 2019

Боксеру Очеретяному оголосили підозру за вбивство бійця президентського спецназу

Боксеру Петру Очеретяному, який під час конфлікту у Києві наніс смертельну травму працівнику УДО, оголосили про підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у Facebook.

"Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну перепалку із перехожими чоловіками і під час цього конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці", – йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що чоловік опісля втік з місця події, але ввечері разом із адвокатом з'явився у Печерське управління поліції.

"Затриманим виявився 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу", – повідомляють в прокуратурі.

Очеретяного затримано на підставі ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

За вчинене злочину йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

2 січня у Печерському районі столиці сталася бійка між двома чоловіками, у результаті якої один з них загинув. Підозрюваний у вбивстві разом з адвокатом згодом сам прийшов до правоохоронців.

Пізніше стало відомо, що підозрюваним у вбивстві 26-річного чоловіка на Печерську, який згодом сам здався поліції, є боксер Петро Очеретяний.

Загиблий – Василь Хмелюк, співробітник Управління державної охорони – спецпідрозділу, який підпорядковується особисто президенту України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: