fbpx
Сьогодні
Огляд 12:37 23 Кві 2022

Українська сміливість стала брендом. Великий бізнес долучився до кампанії у всьому світі

Десятки українських брендів та компаній приєднується до руху #BRAVEUKRAINE. Тим часом білборди “Будь сміливим, як Україна” вже можна побачити на вулицях Канади, Польщі, Німеччини, Італії, Австрії, Великобританії, Іспанії, США та інших країн.

English version here

Українці — нація сміливців. Із початком повномасштабної війни росії проти України та потужного спротиву українців окупантам світ облетів заклик "Be brave like Ukraine" — Будь сміливим, як Україна.

Володимир Зеленський вважає, що українці завжди були найбільш сміливими у світі. За його словами, це і є бренд нашого народу.

«Ми завжди були сміливими, найбільш сміливими у світі, я в цьому впевнений. Якби всі у світі мали хоча б 10% сміливості, яку маємо ми, українці, то взагалі жодної небезпеки для міжнародного права не було б. Жодної небезпеки для свободи народів не було б. Будемо поширювати нашу сміливість. Почнемо спеціальну глобальну кампанію навчати світ бути не просто трохи, а на повну сміливими, як ми – як українці», — зазначив президент у відеозверненні 7 квітня.

Be brave like Ukraine

Агенція Banda разом із Мінцифри розпочали масштабну внутрішню та міжнародну рекламну кампанію про українську хоробрість. 

«Українців у світі вже ідентифікували як націю хоробрих людей. Наші люди виходять на мітинги проти російських окупантів і без зброї в руках зупиняють танки. Спеціалісти продовжують працювати навіть під обстрілами та сиренами — лікарі, рятувальники, комунальні служби, продавці, водії, аптекарі. Наші айтішники продовжують підтримувати бренд країни, сидячи з ноутбуком у бомбосховищах. Це дійсно вражає»‎, — підкреслив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Be brave like Ukraine

Головна місія проєкту — зафіксувати та поширити асоціацію, що Україна = сміливість. Зараз українцям важливо не розгубити сміливість перших тижнів війни, і внутрішня кампанія спрямована саме на це. Мета міжнародної кампанії — поділитися сміливістю зі світом і створити імідж країни, де живуть сміливі люди, сміливі бізнеси та сміливі ідеї. 

Be brave like Ukraine

«Нам було важливо знайти меседж, який буде максимально ефективним як зараз, так і в майбутньому. Що краще зрезонує, що додасть усім сил і підніме бойовий дух? Без сумнівів це українська сміливість. Без неї не буде нашої свободи, не буде нашої країни… І сьогодні  українська сміливість безпрецедентна. Сміливість військових, сміливість простих людей, сміливість наших міст. Жодна країна у світі не готова воювати з Росією. А Україна воює і воює успішно. Зараз увесь світ захоплюється українською сміливістю — ми повинні це закріпити та залишити за Україною назавжди. Це наша ДНК, наш національний ресурс. Тепер усі знають, що сміливість — це бути Україною»‎, — розповідає засновник агенції Banda Паша Вржещ.

Для мільйонів людей Україна вже асоціюється з відвагою та сміливістю. А десятки українських компаній беруть участь у русі #BRAVEUKRAINE, аби показати, чим сміливість є для них. 

Різні компанії пропонують своє бачення сміливості:

Компанія "BGV Group Management" визначає сміливість як частину генетичного коду українців.

Мережа АЗС "WOG" пише, що "сміливість — це бути там, де ми найбільше потрібні саме зараз".

 

"Нова Пошта" — що "сміливість — це наш національний ресурс. Завжди був, але зараз це бачить увесь світ".

Мережа магазинів COMFY — що "сміливість – це коли ти у лютому працюєш в магазині COMFY, а потім зі зброєю у руках йдеш боронити свою державу". 

Медична лабораторія Сінево підкреслила, що сміливість має кольори — вона синьо-жовта. І має назву — Україна.

ROZETKA змінила назву компанії на сайті на СМІЛИВІСТЬ, а її співзасновник Владислав Чечоткін прокоментував: "Сміливість — це оформляти, вантажити, перевозити, доставляти товари та видавати замовлення, навіть коли в країні війна". 

Долучилася до руху і онлайн-медіа рішень "Рубрика".

  • Сміливість — це шукати рішення навіть у найскладніших ситуаціях.

Українська сміливість стала брендом

  • Сміливість — це залишатися небайдужими попри все.

Українська сміливість стала брендом

  • Сміливість — це ставати до оборони України, кожен на своєму фронті.

Українська сміливість стала брендом

  • Сміливість — це не опускати рук та розвивати нашу країну навіть під час війни. Особливо під час війни.

Українська сміливість стала брендом

  • Сміливість — це дбати про своїх та своє.

Українська сміливість стала брендом

  • Для нас сміливість — це те, що в українців не відібрати 💪🇺🇦

Українська сміливість стала брендом

  • Сміливість — це бути Україною, бути українцями.

Українська сміливість стала брендом

На сайті проєкту є короткі ролики, макети постерів, стікерів та мерчу, з якими можна транслювати ідею української сміливості. Українцям за кордоном пропонують завантажувати матеріали, друкувати та виходити на мітинги з постерами або розклеювати їх у місті.

Стежити за проєктом можна у Instagram, Facebook, Twitter та Tik Tok.

10
2985

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: