fbpx
Сьогодні
Дайджест 14:17 29 Кві 2023

5 головних рішень тижня — зброя від НАТО та новий український розвідувальний безпілотник

English version here

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України:

⚡️ Україна отримала від НАТО 98% обіцяної допомоги, у тому числі 1550 бронемашин, 230 танків та величезні обсяги боєприпасів. Країни НАТО завершили підготовку та озброїли понад 9 бригад українських військових.
 
😍 Українська компанія Ukrspecsystems представила новий розвідувальний безпілотник MiniShark. Дрон створений для виконання розвідувальних завдань. Його переваги – запуск з руки та легке транспортування.
 
❗️ПАРЄ визнала геноцидом депортацію українських дітей до росії. Це рішення суттєво допоможе притягнути росію та її посадовців до відповідальності за геноцидну політику проти України.
 
🫡 На Тернопільщині на базі коледжу відкрили центр навчання операторів дронів. Триватиме навчання від півтора місяця до трьох років. З вересня коледж отримає 30 державних місць для цієї професії.
 
🇨🇿 Чехія та Україна спільно вироблятимуть зброю і навчальні літаки, а також ремонтуватимуть танки. Про це повідомив президент Чехії Петр Павел та додав, що наполягатиме, щоб переговори про вступ України в ЄС почалися до кінця року.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Рубрика (@rubryka)


Стежте за медіа рішень "Рубрика" — наближаємо перемогу разом!

1
154

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: