fbpx
Сьогодні
10:34 31 Тра 2018

Діти окупованого Донбасу стали одним із видів зброї в руках терористів

Чотири роки війни на Донбасі показали, що «влада ДНР», в основному, розставляє акценти на військово-патріотичному вихованні дітей. Таким чином, «влада» намагається виховати нове покоління солдатів-убивць, які в будь-який момент будуть готові для виконання злочинного наказу терористів.

Чотири роки війни показав, що т.зв. «влада» належним чином не приділяє уваги освіті дітей в «республіці», а лише демонструє, нібито, «успіхи» в сфері освіти підростаючого покоління.

Якщо на мирній частини Донбасу у дітей є нормальне дитинство, і вони отримують належну освіту, головною метою якої є розвито дитини, яктворчої, самостійної, упевненої в собі повноцінної особистості, то на окупованих районах Донецької області все навпаки і обмежується вихованням 15-ти річного солдата – готового вбивати.

Варто відзначити той факт, що в «ДНР» питаннями по контролю патріотичної роботи з дітьми займаються чотири «міністерства», а саме: «міністерство освіти», «міністерство спорту», ​​«міністерство оборони», «міністерство культури і громадської організації», а в школах «ДНР» обов'язковими стали години патріотичного виховання та уроки«мужності». Представники «влади ДНР» постійно беруть участі в подібного роду шкільних уроках і одноголосно повторюють, що військово-патріотичне виховання є одним із пріоритетів так званої «республіки».

ДНР школьники

Виховують в «ДНР» малолітніх солдатів не тільки на шкільних уроках, прославляючи таких «героїв» як Захарченко, Моторола, Гівіта ряд інших терористів – убивць. Всю основну частину роботи військово-патріотичного виховання на себе беруть різного роду військово-патріотичні та спортивні клуби, створені за прикладом радянських. Тільки давайте не будемо забувати, що в радянські часи прояв патріотизму обмежувалося співом пісень, іграми в піонерзагонах, які навмисно шукали в лісах, полях, посадках вигаданих ворогів. У радянські часи, за хорошу старанність або перемогу в змаганні не давали розбирати справжню зброю чи стріляти з автоматів по напрямку «де «фашисти»сидять».

Інша справа це виховання патріотів у військово-патріотичних і спортивних школах «ДНР», де вербують дітей, віком до 18 років, про що не соромлячись розповідають проросійські ЗМІ. Потім, ці ж діти добровільно, на хвилі юнацької романтики, пов'язують свою долю з терористичними організаціями. Дані незаконні банд формування використовують дітей, які погодилися воювати з ними плече-в-плече з метою пропаганди, для ще більшої кількості залучення неповнолітніх громадян у свої брудні справи.

Як приклад, в 2016-му році в «ДНР» був організований «військово-патріотичний» табір «Вимпел», в якому дітей готують воювати. Що характерно, так в подібних таборах дітям не пояснюють нормально від кого їм потрібно оборонятися і навіщо. Їх цілеспрямовано готують вбивати інших людей.

ДНР школьники

Також, один з відомих серед двадцяти клубів схожого напряму, це клуб «Витязь» в «ДНР», в якому учасників, що перемогли на змаганнях або зборах відправляють до Москви, до Всеросійського літнього табору ім. Жукова, де з ними проводять навчання більш досвідчені військові інструктори РФ. Замість символічних подарунків, які можуть бути цікаві дітям, дітей відправляють в військові російські табори для ще більшої промивки мізків та маніпуляції дитячої свідомості. Ким стануть такі діти, коли виростуть? І якщо взагалі їм вдасться дожити до повноліття, якщо вони не будуть вбиті десь в полі, беручи участь вже не іграх, а в реальних військових діях. Адже саме на даний момент над цим дітьми проводять свої експерименти і маніпуляції терористи зі зламаною психікою, які вміють тільки вбивати і займатися мародерством.

Уже зараз підлітки, виховані в дусі «імперіалізму», так відданні й своїй «країні», люблячі свого «царя» стають громадянами, які не сумніваються в його словах, діях і які вже повністю контрольовані. Вже зараз ці підлітки готові віддати свої життя за насаджені ним ідеали «русского мира».

Ось, на що «влада ДНР», під керівництвом руки Кремля, йде ради грошей і слави.

656
1176

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: