fbpx
Сьогодні
АНОНС 16:25 18 Січ 2024

"Рубрика" запрошує на онлайн-зустріч про адаптацію переселенців

English version here

Медіа рішень "Рубрика" разом з громадськими організаціями проведе тренінг про адаптацію ВПО у нових громадах. Захід відбудеться 26-го січня о 18:00 онлайн. 

Зареєструватися можна за посиланням

У чому проблема?

Повномасштабна війна в Україні лишила без домівок близько п'яти мільйонів людей. Вимушені переселенці мають проблеми з житлом, працевлаштуванням та соціальними послугами. З цими ж викликами стикаються і приймаючі громади. 

Яке рішення? 

Сьогодні в Україні десятки громадських організацій працюють з внутрішньо переміщеними особами та намагаються допомогти їм у вирішенні всього спектру проблем: від найменших побутових до глобальних. І "Рубрика" вирішила влаштувати тренінг, щоб сприяти обміну досвідом між цими організаціями для покращення ефективності їхньої роботи.

Як це працює?

Нещодавно на "Рубриці" вийшла стаття про те, як у Полтаві працює центр з адаптації ВПО. Матеріал зібрав купу позитивних реакцій і ще більше запитів від громадських організацій, які цікавились цим рішенням. 

Наша команда вирішила створити можливість для обміну досвідом між організаціями, які працюють з ВПО по всій Україні. Спільно з громадською організацією "ЗМІСТ Полтава" та благодійним фондом "Волонтерська спілка «ПОРУЧ»" ми проведемо тренінг "Шукаємо рішення: адаптації переселенців у нових громадах".

Поговоримо про досвід адаптації ВПО в нових громадах та виклики інтеграції в них. Розглянемо, як громадським організаціям, які працюють з переселенцями, оптимізувати ресурси, впровадити ефективну CRM-систему та розробити дієву маркетингову стратегію.

Спікери:

  • Олександр Скрипай — СЕО ГО "ЗМІСТ Полтава"
  • Ілона Орищенко — керівниця центру адаптації ВПО ГО "ЗМІСТ Полтава"
  • Русана Шарлай — президентка фонду "Поруч"
  • Богдан Гридін  — директор фонду "Поруч"

Медіапартнером заходу виступає регіональне видання "Східний Варіант"

Коли: 26 січня о 18:00

Формат: онлайн-івент

Попередня реєстрація обовʼязкова: https://forms.gle/JncuD6SPka2dZcPw7 

324

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: