fbpx
Сьогодні
09:37 31 Січ 2023

Топ продажів на Amazon очолила книга про історичні регіони України

English version here

Фото: Скріншот з Amazon

Англомовна версія книги "Ukraїner. Країна зсередини", яка у британському видавництві Batsford вийде 16 лютого, очолила топ продажів на Amazon.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Держкомтелерадіо.

Зазначають, що "Ukraїner. Країна зсередини" — книжка за мотивами першого кола масштабної експедиції Україною. Вона тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила всі історичні регіони. Від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії.

Ініціатором проєкту є Богдан Логвиненко.

"Ця книжка потрапила до мене в руки як подарунок від української родини, яку я приймала у Лондоні. Мати та двоє дівчат їхали 30 годин, щоб дістатися до нас, автобусом, потягом до польського кордону, а потім літаком із Кракова.

Вони не знали, що я книговидавчиня, і мій безпосередній інтерес був для них несподіванкою. Було очевидно, що їм потрібно поспати, а книжку потрібно видати в англомовному світі.

Вона була написана перед [повномасштабною] війною, і це чудовий портрет того, що означає бути українцем", — резюмувала британська видавчиня Поллі Павелл.

Українська версія книжки вийшла у Видавництві Старого Лева ще у 2019-му році.

Фото: Скріншот з Amazon

Повідомляють, що видання міститиме понад 350 фотографій, а також QR-коди, які ведуть на лонгріди на вебсайті Ukraïner.

"Це переконливий візуальний портрет справжньої України, з любов'ю створений українцями за роки до нинішньої війни.

Книга відображає справжнє розмаїття цієї величезної країни, другої за величиною в Європі, від мальовничих лісових сіл до великих міських житлових проєктів, приголомшливих гірських пейзажів і лиманів до промислових кар'єрів і середньовічних фортець.

Вона знайомить з людьми України та їхніми історіями, включаючи традиційних колядників, виробників дикого меду, гончарів і залізничників, художників, вівчарів і майстрів віників", — зазначають на сайті Batsford.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: