fbpx
Сьогодні
13:10 13 Жов 2018

У прифронтовому місті активісти пофарбували білборд мера у червоно-чорний на честь Дня захисника

Білборди із зазначенням дати святкування Дня захисника України від міськради з'явилися приблизно тиждень тому. Але місцевих мешканців збентежило їх колірне і смислове оформлення.

Чорний і зелений кольори, зазначення дати свята і підпис «Міський голова Вадим Лях» – так виглядають «вітальні борди від міської ради», повідомляє місцеве видання slaviansk.today.

бігборд у Словянську 14 жовтня

Жителям Слов'янська таке рішення здалося більше натяком на траур, ніж на привітання зі святом. Тому активісти вирішили перефарбувати хоча б один борд, щоб нагадати міськраді і міському голові зокрема, які кольори повинен мати борд в День захисника України – червоний і чорний – кольори прапора опору агресору, які використовуються в Україні вже не одну сотню років.

бігборд у Словянську Василь Хоменко

На вулиці Центральній тепер з'явився білборд в червоно-чорних кольорах, як і належить до Дня захисника України, який відзначається завтра, 14 жовтня.

Довідка: Міським головою міста Слов'янська Донецької області є Вадим Лях, який на виборах використував агітки "Буду любити Слов'янськ, як Неля". Йдеться про скандальну екс-мера Слов'янська Нелю Штепу, яку звинувачують в сепаратизмі. Нещодавно вона заявила, що балотуватиметься в парламент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: