fbpx
Сьогодні
18:56 25 Чер 2024

Нетворкінг для громадських організацій: “Рубрика” запрошує поговорити про публічну комунікацію

Медіа рішень "Рубрика" запрошує громадські організації на офлайн-нетворкінг, присвячений публічній комунікації. Разом з фахівцями "Рубрики" представники ГО зможуть поговорити про співпрацю з медіа, комунікаційні кампанії та побудову успішного бренду в громадському секторі. Захід відбудеться 3-го липня о 18:00 у Києві. Зареєстровані учасники отримають точну локацію напередодні заходу.

Реєстрація за посиланням

У чому проблема?

Громадські організації постійно працюють над проєктами, покликаними робити країну кращою. Через те, що основна діяльність забирає практично всі сили, на якісну комунікацію командам ГО часто просто не вистачає сил. 

Вивчати медіаринок, аналізувати успішність креативи та релізи, відстежувати історії успіху — ці кроки можуть суттєво популяризувати діяльність організації та сприяти її подальшій підтримці донорами та аудиторією. Але без профільних знань та навичок це видається довгим та складним процесом, а часто і неможливим. Зі свого боку, медіа мають вже готові знання та рішення. "Рубрика" готова поділитись своїми вже 3-го липня.

Яке рішення? 

Команда "Рубрики" щодня працює з інфоприводами, новинами, креативами, дописами для соцмереж та іншими формами комунікацій. За шість років роботи у нас сформувалась експертиза та надивленість, яку ми спробували оформити в конкретні поради, щоб наші партнерські ГО отримували кращий ефект у своїй публічній комунікації. 

З часом ці поради виросли в повноцінний майстер-клас для громадського сектору по співпраці з медіа. А на основі кращих практик ми продовжуємо створювати нові формати співпраць. Щоб всім цим поділитись, "Рубрика" організовує нетворкінг для партнерів з громадського сектору, на якому ми разом зможемо випрацювати нові ідеї для подальшої активної співпраці.

Як це працює?

Наша команда вирішила створити можливість для обміну досвідом та налагодження нових форматів співпраці між громадськими організаціями та медіа. Ми запрошуємо наших партнерів з громадського сектору та організації, які лише бажають налагодити партнерство, на зустріч-нетворкінг, яка відбудеться 3-го липня (середа) о 18:00 у Києві.

В межах нетворкінгу комунікаційники "Рубрики" розкажуть про:

  • власні інсайти щодо налагодження зв'язків між ГО та медіа;
  • типові помилки громадського сектору у співпраці з журналістами;
  • способи стати улюбленим партнером будь-якого медіа.

Також відбудеться презентація вже наявних форматів співпраці з "Рубрикою", та анонс нових проєктів, щоб дати учасникам можливість першими до них долучитись. 

Модератори:

  • Анастасія Куриленко — комунікаційна директорка "Рубрики"
  • Юрій Малаховський  — комунікаційник, менеджер спільноти "Рубрики"

Коли: 3 липня о 18:00

Формат: офлайн-нетворкінг

Попередня реєстрація обовʼязкова: посилання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: