fbpx
Сьогодні
Фото 21:40 21 Чер 2024

Animalism by UAnimals випустили дроп, присвячений дитинству

Організація з порятунку тварин і довкілля UAnimals презентувала нову колекцію одягу. Дроп під назвою "Краще пізно, ніж ніколи" присвячений ностальгії за дитинством. У колекцію увійшли футболки, кепки, дощовики, прикраси, сорочки, сумки та інші речі.

Про це інформує Рубрика.

Автори колекції зобразили на одязі свійських тварин, які часто оточували нас у дитинстві: корову, козу, коня, вівцю, гусака й курку.

Так UAnimals хочуть нагадати, що всі тварини, незалежно від виду, потребують захисту й турботи, бо кожне життя цінне.

"Ця колекція про кожного і кожну з нас: про літо, де ми малими тікали від гусака по городу; про кукурудзу з сусідської ділянки; про найсмачніший салат, бо огірки та помідори зібрав дідусь; про кропиву, що вища за тебе і жалить так боляче. Цією колекцією ми хочемо нагадати, що всі були дітьми — з подряпинами на колінках, засмаглими "під футболку", з ластовинням чи без, але такими щирими та щасливими. 

А ще ми хочемо закликати людей плекати у дорослому житті те відчуття захищеності та зв'язку зі всім живим на планеті. Малими ми часто знаходилися серед природи та тварин, які були важливою частиною нашого дитячого життя. І сьогодні наша місія — зберегти все живе для наступних поколінь, щоб наші діти також побачили неповторність і прекрасність цієї планети", — розповіла Елеонора Ханіна, керівниця Animalism.

До презентації нової колекції долучилися молоді українські акторки й актор:

  • Оксана Жданова, акторка театру імені Івана Франка та спектаклю Івана Уривського "Конотопська відьма";
  • Олександр Соколов, актор Академічного театру юного глядача на Липках;
  • Поліна Снісаренко, акторка Молодого театру;
  • Наталія Бабенко, акторка театру імені Івана Франка.

Крамниця Animalism by UAnimals створена, щоб привернути увагу до вразливості природи та розповісти більше про тварин України, які потребують допомоги.

Всі речі в крамниці — функціональні та практичні, створені локальними виробниками.

Прибуток від колекцій крамниця спрямовує у благодійний фонд UAnimalsа порятунок тварин від війни.

Попередні колекції крамниці Animalism присвячені червонокнижним тваринам і тваринам, які чекають на своїх господарів з полону.

Рубрика раніше повідомляла, що 16 травня благодійна крамниця Animalism by UAnimals презентувала дроп у колаборації Асоціації родин захисників "Азовсталі".

Власне, створення колекції "Let my people return home" про тварин, які чекають своїх людей із полону, теж її частина.

Нагадаємо, петиція на сайті Кабінету міністрів із закликом створити в структурі Національної поліції підрозділ зоополіції набрала необхідні для розгляду 25 тис. голосів. Тепер її має розглянути уряд.

Окрім того, у Верховній раді зареєстрували проєкт закону № 11328, який має на меті обмежити шкідливі для тварин практики.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: