fbpx
Сьогодні
16:15 13 Чер 2024

У Житомирі біля 34 ліцею мають намір побудувати футбольне поле

Фото: Тетяна Іскоростенська

У Житомирі планують побудувати футбольне поле біля ліцею №34. Рішення про укладення договору із ТОВ "ФК "Полісся" на будівництво футбольних полів, зокрема, поблизу ліцею №34, за кошти ФК "Полісся" ухвалили  на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міської ради 24 травня.

Про це пише "Суспільне Житомир", передає Рубрика.

Як зазначила під час виконкому перша заступниця Житомирського міського голови Світлана Ольшанська, це третій заклад освіти в місті, реконструкція якого відбуватиметься за кошти ТОВ "ФК "Полісся".

Уже уклали подібні договори на будівництво футбольних полів поблизу ліцеїв №5 і №16.

В репліці Житомирського міського голови Сергія Сухомлина прозвучала інформація, що на ці поля підуть в межах 500 тисяч євро.

"Ми скільки років фінансували цей комунальний клуб (футбольний клуб "Полісся" — ред.), а вже рік вони, окрім великого футболу, інвестують ще і в дітей Житомира, і в будівництво футбольних полів для житомирських шкіл. Це повністю приватні кошти", — сказав Сергій Сухомлин.

Договір на будівництво футбольного поля затвердили в межах Меморандуму Житомирської міської ради з ТОВ "ФК "Полісся", який передбачає підтримку розвитку футболу в Житомирі.

Раніше повідомлялось, що футбольні поля зі штучним покриттям побудують поблизу тих трьох житомирських ліцеїв, на базі яких будуть діяти футбольні академії.

Як сказав у коментарі Суспільному генеральний директор ФК "Полісся" Володимир Загурський, у футбольних академіях навчатимуть азам з цього виді спорту, та будуватимуть спортивні поля у ліцеях міста за гроші ФК "Полісся".

Генеральний директор ТОВ "ФК "Полісся" Володимир Загурський. Фото: ФК "Полісся"

А за рахунок міського бюджету зроблять:

  • огорожу,
  • облаштують бігові доріжки,
  • облаштують навколишню територію.

З його слів, при виборі пріоритетності у будівництві спортивних майданчиків враховували густоту населення мікрорайонів та відстань до центрального офісу Академії футбольного клубу.

Нагадаємо, у літній фан-зоні ФК "Полісся" Фонд BGV запустив куточок благодійності.

Також Фонд BGV розповів про результати роботи благодійного куточка у літній фан-зоні ФК "Полісся": за 7 домашніх весняних матчів 200 донейторів зробили свій внесок у підтримку ментального здоров'я підлітків у місті Житомир.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: