fbpx
Сьогодні
19:43 11 Чер 2024

На Хмельниччині чоловік з ножем напав на працівника місцевого ТЦК

Фото: Хмельницький обласний ТЦК та СП

У селі Книжківці Хмельницької області чоловік напав з ножем на працівника місцевого Територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час перевірки облікових документів.

Про це повідомили в пресслужбі Хмельницького ТЦК та СП, пише Рубрика.

Там розповіли, що вдень працівники військкомату здійснювала заходи щодо перевірки документів та оповіщення військовозобов'язаних. Під час такої перевірки в одного з місцевих, чоловік дістав ніж та поранив працівника ТЦК в плече.

Нападника затримали одразу за вчинення злочину, відповідальність за який передбачена статтею 125 Кримінального кодексу України. По прибутті правоохоронці, у нього вилучили заборонену речовину та шокер.

Пораненого військового доправили до шпиталю. Його життю нічого не загрожує.

«Військовослужбовці ТЦК та СП, які беруть участь або організовують оповіщення військовозобов'язаних, відповідно до законодавства є спеціальним суб'єктом, який виконує службові обов'язки під час правового режиму воєного стану. Відтак образи, опір або перешкоджання їхній діяльності – матимуть наслідки, а порушники нестимуть адміністративну чи кримінальну відповідальність», — попередили в пресслужбі військкомату.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: