fbpx
Сьогодні
16:14 24 Тра 2024

Стартував добір заявок на набори екопідгузків: деталі

English version here

"Екосвідомість з пелюшок": Благодійний фонд BGV спільно з партнерами повідомляють що стартував добір заявок на набори екопідгузків.

Про це інформує Рубрика.

У межах проєкту "Екосвідомість з пелюшок", який розпочався 6 лютого, вже зібрано і надіслано 38 000 наборів у різні куточки України.

Команда Благодійного фонду BGV, за період від старту проєкту, опрацювала близько 40 000 заявок. І оскільки частина з них не пройшла перевірку — оголошено добір.

Звертаємо вашу увагу, що подати заявку на екопідгузки можуть тільки ті родини, які ще їх не отримували.

Нагадуємо, отримати набір може родина з дітьми від 0 до 3-х років.

Для цього потрібно:

  • заповнити коротку онлайн-заявку на офіційному сайті Благодійного фонду BGV, вказавши інформацію про дитину та одного з батьків, дані для відправлення набору,
  • також додати до заявки фото чи скан необхідних документів — свідоцтва про народження дитини, паспорт чи ID-картку одного з батьків, індивідуальний податковий номер.

Якщо у вас декілька дітей — оформіть окремі заявки на кожну дитину і, за можливості, — на різних батьків.

Подати заявку на отримання допомоги, а також дізнатися більше про проєкт можна за лінком: Проєкт "Екологічні підгузки" – BGV Charity Fund

Проєкт Екосвідомість з пелюшок реалізовує Благодійний фонд BGV спільно з ініціатором проєкту — німецькою некомерційною організацією #WeAreAllUkrainians, донором — dm-drogerie markt (DM) та логістичним партнером — компанією Нова пошта, яка доставляє пакунки кожній родині по всій Україні за власний рахунок.

Нагадуємо, проєкт "Екосвідомість з пелюшок" стартував 6 лютого 2024 року та викликав велику зацікавленість серед батьків дітей від 0 до 3-х років.

Так лише за перші два тижні Благодійний фонд BGV отримав рекордну кількість заявок від мам і тат на набори з екопідгузками — 38 тисяч.

Як раніше повідомлялось, благодійний фонд BGV активно працює над налагодженням міжнародних зв'язків та розширенням мережі донорів для допомоги українцям під час війни. Він за 2 роки роботи залучив понад 200 млн грн фінансування для власних благодійних проєктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: