fbpx
Сьогодні
Фото 16:59 15 Тра 2024

Російські окупанти завдали авіаудару центру Херсона: відомо про 17 поранених

English version here

Фото: olexandrprokudin

Сьогодні, 15 травня, вдень російсько-окупаційні війська вдарили з авіації по Центральному району Херсона. Відомо про 17 постраждалих. Наймолодшому — 15 років, а найстаршому — 88.

Про це розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише Рубрика.

За його словами, внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки та освітній заклад.

обстріл Херсона

Фото: olexandrprokudin

Станом на 16:00 Прокудін повідомляв про 11 постраждалих віком від 15 до 88 років. У наймолодшого постраждалого, 15-річного хлопця, діагностували поранення носа та плеча. Найстарший постраждалий, 88-річний чоловік, зазнав вибухової травми та забою голови.

обстріл Херсона

Фото: olexandrprokudin

Також під ворожий удар потрапила й літня жінка віком 78 років. Нині вона перебуває у лікарні з вибуховою травмою, пораненням обличчя і руки.

Станом на 16:47 голова Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив про 17 поранених. За його словами, 15 постраждалих ушпиталені, троє з них у тяжкому стані.

обстріл Херсона

Фото: olexandrprokudin

Ситуація в регіоні

Минулої доби, 14 травня, під російським вогнем опинилися Херсон, Антонівка, Михайлівка, Новоолександрівка, повідомили в Херсонській ОВА. російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено приватний будинок. Було побите складське приміщення.

Через російську агресію одна людина загинула, ще одна — зазнала поранення.

Зранку 15 травня окупанти обстріляли багатоповерхівку. Обійшлося без постраждалих. Пошкоджено покрівлю, а також ліфтове приміщення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: