fbpx
Сьогодні
PR 16:04 27 Бер 2024

6 речей, які допоможуть створити базовий весняний гардероб

Весна – найромантичніша пора року. Не дивно, що саме в цей сезон жінкам хочеться виглядати максимально привабливо, стильно та сучасно, виділятися на фоні інших. Простіше за все досягти цього за рахунок правильно підібраного одягу. Просто зараз розповімо про 6 обов'язкових елементів весняного гардеробу, які допоможуть створювати стильні та модні образи на кожен день.

Пальто замість куртки

Якщо в минулому сезоні особливо популярними були пуховики та укорочені об'ємні куртки, то цієї весни вони вже не є трендовою деталлю. В моду повернулися пальто. Їх популярність не дивує. Це найбільш практичний та водночас елегантний вид верхнього одягу, який стане фундаментом для створення базового гардеробу.

Але варто правильно обирати обновку. Серед особливостей стильного пальто відмітимо:

  • максимальну довжину;
  • стримані відтінки;
  • крій обверсайз.

Поєднувати його можна не лише з сукнями чи спідницями, а й з джинсами або спортивним костюмом. В якості доповнення підійдуть черевики зі шнурками, чобітки на грубій платформі, туфлі-човники чи білі кросівки.

В'язані кардигани

Характерною рисою трендів весни-2024 є практичність. Це поняття треба приймати за правило, обираючи одяг жіночий на теплу пору. До речі, знайти стильні обновки можна на платформі Shafa, де представлені товари як вітчизняних, так і зарубіжних брендів. Також тут можна підібрати і в'язані кардигани.

Це незамінна деталь весняного образу, яку можна носити і під пальто, і замість нього в особливо теплі дні. Але мода 2024 року диктує певні правила, тож є певні вимоги і до кардиганів:

  • об'ємність. Затишний оверсайз не здає позицій;
  • класичні кольори – беж, сірий, темно-синій, чорний, білий;
  • довжина – до середини стегон. Короткі моделі відкладіть до тих пір, поки вони знову стануть модними.

Носити кардиган можна як застібнутим, так і розстібнутим, а для тих, хто шукає цікаві акценти можемо порадити надягати поверх нього широкий грубий ремінь. Такий прийом підкреслить талію та додасть шарму образу.

Чорні брюки

Улюблена модель багатьох жінок тріумфально повертається весною 2024. Причому різко і відразу стає беззаперечним трендом. Чорні брюки мають бути в гардеробі буквально кожної жінки, незалежно від віку чи роду занять. Але треба правильно їх обирати. Ось кілька рис справжньої трендової речі:

  • щільна тканина, наприклад, це може бути костюмка;
  • прямий крій чи кльош від стегна;
  • висока посадка.

Вони підійдуть і для офісу, і для образу в стилі casual, і для святкових подій чи просто поїздки за місто. Другими словами – універсальна річ, яка ідеально пасує до будь-якої ситуації.

Боді – не лише як варіант білизни

Трикотажні базові боді справді можна назвати найбільш практичним елементом весняного гардеробу 2024. Ця річ підходить під все і до будь-якого стилю: спортивного, повсякденного, вечірнього, святкового, офісного.

Для того, аби виглядати стильно протягом всього сезону, краще мати в гардеробі кілька моделей – з довгим та коротким рукавом чи взагалі без них. Носити боді можна як самостійний елемент зі спідницею чи брюками, так і в якості нижнього шару в поєднанні з кардиганами, сорочками, жакетами, навіть з сарафанами.

Кроп-топи

Вони залишаються актуальними вже не перший сезон. Кроп-топи представляють собою в'язані укорочені кофтинки. Вони можуть бути з довгими чи короткими рукавами. Вони облягають тіло на відміну від оверсайз худі, добре підкреслюють принади фігури. Поєднують кроп-топи зі спідницями, спортивними брюками, джинсами. Можна також надягати їх під плетені кофтинки в якості нижнього шару.

Але при покупці зверніть увагу на дизайн. Краще, якщо на цьому предметі гардеробу не буде декору. По-перше, саме такі моделі в тренді, по-друге, речі в стриманому стилі довше залишаються актуальними.

Квіткові сукні

Флористичні принти – один з основних трендів. Тож, сукню теж варто вибирати у відповідному оформленні. І не обов'язково чекати теплої погоди для такої обновки. Створюйте стильні повсякденні ансамблі, поєднуючи квіткову сукню з об'ємними светрами, теплими худі та масивними чоботями. Так ви не лише будете виглядати модно, але й не змерзнете ранньою весною.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: