fbpx
Сьогодні
PR 17:20 05 Бер 2024

Як обрати чохол для преміального айфона?

iPhone 15 Pro Max – винятковий девайс із просунутими характеристиками. Відповідно, й аксесуари до нього мають бути особливими. Першим товаром, на який звертає увагу кожен користувач при покупці супутньої продукції, є чохол. Саме захисний кейс потрібен для безпечної експлуатації пристрою – із протектором гарантія цілісності та довгої служби смартфона підвищується в рази. 

Як підібрати чохол на айфон 15 pro max, що задовольняє всі індивідуальні запити користувача? Нижче наведені корисні поради, що допоможуть із вибором. 

Зверніть увагу на матеріал 

Від того, з якого матеріалу виготовлений чохол, залежать його функціональні властивості та зовнішній вигляд. Шукаєте міцний протиударний протектор? Зверніть увагу на гібридні моделі з твердого полікарбонату та еластичного ТПУ. Особливою зносостійкістю вирізняються металеві моделі, а також вироби з карбоновим покриттям. М'які силіконові кейси прості в користуванні, а шкіряні аксесуари надають айфону вишуканості. 

Визначтеся з форм-фактором 

Усі чохли можна розділити на два типи – накладка та книга. Перший варіант вирізняється ергономічністю, він зручно носиться на телефоні та майже не змінює його конструктивні параметри. Книжка захищає і корпус, і екран девайса, а також часто наділена додатковими функціями – складається у підставку, має додаткові відділення тощо. 

Знайдіть свій стиль 

Виробникам захисних аксесуарів фантазії не займати. Сьогодні на ринку можна знайти чохол у будь-якому стилі та кольорі – варто лише добре пошукати. Монохромні серії у сотнях відтінків, кейси з візерунками та тематичними принтами, лаконічні прозорі накладки – чого тільки не пропонують сучасні бренди. Останніми рокам в моду знову увійшли чохли на шнурках. 

Познайомтеся з різними брендами 

Кожен топовий виробник захисних аксесуарів має власний упізнаваний стиль. Щоб знайти кейс, який буде вам по-справжньому подобатися, познайомтеся з особливостями дизайну різних брендів. Брутальна кібер-естетика UAG, вишуканість Guess, легка зухвалість Karl Lagerfeld – визначте, чий візуальний характер вам ближчий. 

Не забувайте про сумісність 

Перед тим, як придбати обраний аксесуар, варто уважно перевірити його на сумісність. Кожен кейс відповідає смартфону певної моделі, яка визначає його конструктивні особливості. Переконатися, чи правильно ви обрали чохол, можна, звернувши увагу на назву та характеристики протектора. Пам'ятайте: лише сумісний аксесуар забезпечує щільну посадку на корпусі пристрою та його надійний захист.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: