fbpx
Сьогодні
17:59 28 Лют 2024

Російські окупанти завдали авіаудару по вокзалу у Великому Бурлуку на Харківщині: є жертви

російсько-окупаційні війська завдали удару по селищу Великий Бурлук у Харківській області.

Про це він повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері телемаратону «Єдині Новини», пише Рубрика.
Він розповів, що надійшла інформація про удар окупантів керованою авіабомбою по території вокзалу.

«За нашою інформацією, дві людини загинули. Можливо загинула дитина — зараз ця інформація уточнюється», — сказав Синєгубов.

Згодом Синєгубов у соціальних мережах підтвердив загибель двох людей — чоловіка та 6-річної дівчинки. Мати дитини у важкому стані. На місці працюють обласна адміністрація, екстрені служби.

Як повідомляла Рубрика, за кілька годин до удару по Великому Бурлуку війська рф здійснили авіаудар по Куп'янську на Харківщині — там зафіксоване влучання в центральній частині міста.

Унаслідок російського обстрілу загинули 58-річний пастир та 39-річний чоловік. Постраждали 5 людей — поранені три жінки та двоє чоловіків 45 та 52 років. Також унаслідок обстрілу пошкоджено щонайменше 12 приватних будинків, руйнувань зазнало місцеве кафе та церква. Наразі на місці атаки працюють профільні служби.

За минулу добу, 27 лютого, росіяни обстріляли з артилерії та мінометів близько 15 населених пунктів Харківщини, а також завдали авіаударів по населених пунктах Бологівка, Іванівка, Берестове тощо.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: