fbpx
Сьогодні
09:49 11 Лют 2024

Наслідки атаки БпЛА на Київщині: падіння уламків спричинили пожежу на підприємстві

Фото: defence-ua.com

У Київській області внаслідок нічної російської атаки впали уламки збитих дронів-камікадзе на підприємство, виникла пожежа та є пошкодження.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Київської ОВА.

Зранку у військовій адміністрації розповіли, що вночі окупанти вчергове завдали удару БПЛА Shahed по столиці України.

"На Київ ворожі дрони заходили із західного напрямку. Повітряна тривога в столиці тримала майже 2 години", повідомили у військовій адміністрації.

Однак сили та засоби протиповітряної оборони всі ударні безпілотники, які прямували на Київ, "приземлили" ще на підступах до міста. 

За попередніми даними, у столиці минулося без жертв та руйнувань.

Згодом у КМВА доповнили, що влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксували.

Однак через падіння уламків дронів на території одного з підприємств виникла пожежа. Її вже ліквідували.

"Пошкоджені складські приміщення, СТО, ангар, адмінбудівля підприємства, легковий автомобіль та навантажувач. Пожежа, що виникла на місці падіння уламків, оперативно ліквідована.

Жертв та постраждалих серед населення немає. Всі оперативні групи продовжують фіксувати наслідки нічної атаки", наголосили у адміністрації.

Що відомо про нічну повітряну атаку росії 

Нагадаємо, що ще звечора, 10 лютого, окупаційні війська запустили ударні БпЛА з тимчасово окупованого Криму.

Унаслідок атаки у Миколаївській області поранення отримала одна людина, а на підступах до Києва силам ППО вдалося знищити усі ударні безпілотники.

Загалом російські загарбники атакували Україну 45 ударними безпілотниками: силам протиповітряної оборони вдалося "приземлити" 40 ворожих повітряних цілей.

Нагадаємо, що останання атака по Києву та області відбулася 7 лютого. Тоді російсько-окупаційні війська запустили по Україні крилаті ракети різних видів та ударні безпілотники. Гучно було в столиці, Харкові та Миколаєві.

Під час ворожої ракетної атаки по Україні поблизу та над Києвом збили близько 20 ракет.

Окрім того, у ніч проти 7 лютого атакували територію України дронами-камікадзе типу "Шахед", силам протиповітряної оборони вдалося збити більшу частину ворожих безпілотників.

Загалом російсько-окупаційні війська завдали масованого удару по Україні 64 ракетами різного типу та ударними безпілотниками, силам протиповітряної оборони вдалося знищила 44 ворожі цілі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: