fbpx
Сьогодні
18:00 06 Лют 2024

Уряд затверджує Порядок здійснення перерахунку вартості комунальних послуг за тепло, воду та вивезення сміття

Фото: Урядовий портал

Кабінет міністрів України затверджує порядок перерахунку вартості комунальних послуг. Це стосується теплопостачання, водопостачання та вивезення сміття.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на виступ прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля на засіданні Кабміну.

"Затверджуємо порядок здійснення перерахунку вартості комунальних послуг з постачання тепла, води та вивезення сміття. Це чіткий алгоритм, що ґрунтується на принципі "плати за те, що отримав", – заявив Шмигаль.

Прем'єр підкреслив, що комунальні послуги мають бути якісними та відповідати заявленим стандартам. За його словами, люди мають бачити, що вони платять за реально надані послуги.

Також Шмигаль нагадав, що до кінця опалювального сезону комунальні тарифи на електрику, газ та тепло залишаються незмінними.

Раніше Рубрика повідомляла, що тарифи на електроенергію, газ і тепло для населення не зміняться до кінця опалювального сезону. Про це в ефірі національного марафону «Єдині новини» повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Всі тарифи до кінця опалювального сезону, як ми і обіцяли, залишаться абсолютно незмінними. Це стосується в першу чергу тарифу на електроенергію – 2 грн 64 коп. за кіловат годину. Також не будемо змінювати тариф на газ – 7 грн 96 коп. за кубометр», – наголосив Прем'єр-міністр.

За його словами, українці, які потребують підтримки, зможуть отримати субсидії.

Крім того, міністр енергетики України Герман Галущенко наголосив, що уряд не планує змінювати тарифи на електроенергію для побутових споживачів до кінця нинішнього опалювального сезону.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: