fbpx
Сьогодні
Фото 15:58 28 Січ 2024

Всі кошти підуть на протези: комік Байдак виступить зі стендапом, що дублюватимуть жестовою мовою

Фото: Інстаграм / by_by_duckтаanfisa.khudashova

У Київському культурному кластері "Краків" український стендап-комік Василь Байдак виступить зі стендапом "Довільно-хаотичне", який будуть дублювати жестовою мовою.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Інстаграм коміка.

Як повідомив Василь, Центр пристосований для відвідувачів на кріслах колісних або з протезами.

"Запрошую людей із порушенням слуху. (як купуєте квитки — дивіться уважно на опис, аби взяти саме квиток під крісло колісне, чи якщо у вас є порушення слуху і ви потребуєте дублювання жестовою мовою)", наголосив Байдак.

Саме тому виступ Байдака дублюватимуть жестовою мовою.

Комік Байдак, збір на протези

Фото: Інстаграм / by_by_duckтаanfisa.khudashova

"Сам сольник буде такий самий. Можливо, щось додам. Можливо, заберу. Це не знаю", – коментує Байдак, який вже виступав із цим стендапом у МКЦМ.

Окрім того, зі стендапом виступить український захисник Олександр Будько з позивним "Терен", який втратив ноги на війні й користується протезами.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Василь Байдак (@by_by_duck)

У цивільному житті Олександр працював баристою, а після початку повномасштабної війни доєднався добровольцем до батальйону "Карпатська Січ". У травні 2022 року захисник отримав важке поранення під час боїв у Харківській області й втратив дві нижні кінцівки до колін.

Комік Терен

Фото: Інстаграм / by_by_duckтаanfisa.khudashova

Як наголошують у дописі, виступ відбудеться 9 лютого о 18:30.

Квитки доступні посиланням. Для ветеранів, ветеранок, захисників і захисниць вхід безоплатний, але потрібен попередній запис тут.

"Весь наш прибуток віддаємо на протезування від @superhumans.center. я заїжджав до них в центр. вони неймовірні речі роблять. підписуйтесь, знайомтесь, підтримуйте. ще буде аукціон. звичайно!" пояснив Василь.

Комік Байдак, збір на протези

Фото: Інстаграм / by_by_duckтаanfisa.khudashova

Нагадаємо, що Василь Байдак випустив новий стендап-концерт "Довільно-хаотичне" (із жартами про пса Патрона, волонтерство й збори) на YouTube наприкінці грудня 2023 року. Це другий сольний виступ Байдака під час повномасштабної війни.

Інклюзивність та рівні можливості для людей з інвалідністю — питання, які з часом набуватимуть лише більшого значення для України.

"Рубрика" розповідає про ініціативу, яка допомагає наближати бажану реальність вже зараз. Читайте в нашому матеріалі: "Якщо хоч одна людина позбудеться стереотипів — ми все правильно робимо": як під час війни в Україні працює інклюзивна модельна школа".

Як писала Рубрика, український онлайн-сервіс виклику авто Uklon та мережа АЗК OKKO за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради запустили у Львові "Інклюзивний клас авто".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: