fbpx
Сьогодні
16:18 19 Січ 2024

Російські загарбники вдарили по житлових будинках в одному з районів у Херсоні: поранено підлітка, загинула 50-річна жінка

English version here

Сьогодні, 19 січня, окупанти атакували житлові будинки у Дніпровського району Херсона.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Херсонську ОВА.

Внаслідок обстрілу з боку російських окупаційних військ поранення отримав 16-річний хлопець. Наразі він ушпиталений. У дитини травмована ліва нога. Медики готують пораненого до термінової операції.

Крім того, під час цього обстрілу був пошкоджений чотириповерховий будинок. В одній із квартир рятувальники виявили тіло жінки. Загиблій було близько 50 років.

Також сьогодні у передмісті Херсона на аварійну бригаду КП "Херсонський водоканал" росіяни скинули з дрону вибухівку. Через атаку окупантів було пошкоджено аварійно-ремонтний автомобіль комунального підприємства.

За попередньою інформацією поранених серед членів аварійної бригади немає. Інформацію ще уточнюють.

Варто зазначити, що російські окупанти постійно обстрілюють Херсон та область. Вони проводять атаки за допомогою авіації та артилерії. Внаслідок таких обстрілів  отримують поранення та гинуть мирні жителі.

Так, протягом минулої доби, 18 січня, ворог здійснив 67 обстрілів, випустивши 413 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків та БпЛА. По Херсону було випущено 11 снарядів.

Терористи поцілили:

  • у житлові квартали населених пунктів області;
  • об'єкти критичної інфраструктури.

Внаслідок ударів троє людей отримали поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: