fbpx
Сьогодні
Новини компаній 14:55 11 Січ 2024

Фонд BGV за неповні 2 роки роботи залучив понад 200 млн грн фінансування для власних благодійних проєктів

English version here

Благодійний фонд BGV активно працює над налагодженням міжнародних зв'язків та розширенням мережі донорів для допомоги українцям під час війни.

Станом на січень 2024 року, сума прямих фінансових надходжень, яку команда фонду BGV залучила для благодійних проєктів, склала 204 000 000 гривень, йдеться на сайті фонду.

Понад третину цих коштів, а саме — 38%, було отримано від європейських донорів. Це означає, що кожна третя гривня в проєктах, реалізованих  благодійним фондом BGV для допомоги різним категоріям українців, була залучена в Україну від іноземних партнерів і має іноземне походження.

Суми фінансових надходжень на рахунки фонду BGV дуже різні: у перерахуванні з іноземної валюти на українську — від декількох десятків гривень до десятків мільйонів. Серед закордонних донорів є як фізичні особи, так і великі всесвітньо відомі компанії. До європейських компаній та організацій, які надали фонду BGV найбільше фінансування увійшли: неприбуткова організація #WeAreAllUkrainians, фонд help alliance від Lufthansa Group та благодійна організація Hanseatic Help.

Донорська мапа фонду BGV складається переважно із країн Європи: фінансування було отримано з Великої Британії, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Чехії, Данії та Естонії. Також фонд підтримували зі США.

Нагадуємо, від початку заснування наш фонд робить ставку на благодійне партнерство та екосистемність гуманітарних ініціатив, залучаючи до проєктів компанії, організації та фонди зі всього світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: