fbpx
Сьогодні
Фото 19:53 01 Січ 2024

На Київщині уламки БпЛА упали в кількох населених пунктах, пошкоджені будинки

У Київській області в деяких населених пунктах внаслідок падіння уламків російських дронів пошкоджені чотири приватні будинки та чотири легкові автомобілі, горів трав'яний настил.

Про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляє у Фейсбуці, пише Рубрика.

Фото: t.me/pgo_gov_ua

"Тривога в області оголошувалася впродовж першого дня нового року тричі. Остання тривала майже 2,5 години через чергову атаку ворожих БПлА", – ідеться у повідомленні.

Впродовж цього часу на Київщині працювала ППО.

Фото: t.me/pgo_gov_ua

Завдяки ефективній роботі українських захисників по ворожих цілях, потраплянь в обʼєкти критичної та житлової інфраструктури немає.

"Водночас, зафіксовано падіння уламків в декількох населених пунктах двох районів області. Наразі вже відомо про пошкодження 4 приватних будинків та 4 легкових автомобілів. Крім того, через падіння уламків на відкритих територіях виникло загоряння травʼяного настилу. Пожежі оперативно ліквідовані", – зазначив Кравченко.

Фото: t.me/pgo_gov_ua

Разом із громадами ОВА вже збирає інформацію про потреби жителів, пошкоджених будинків.

Їм буде надана вся необхідна допомога.

"Жертв і постраждалих немає. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків повітряної атаки", – написав Кравченко.

Фото: t.me/pgo_gov_ua

На місцях події працюють прокурори та слідчо-оперативні групи. Вживаються заходи для документування воєнних злочинів РФ.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, сьогодні, 1 січня 2024 року, стало відомо, що внаслідок ракетної атаки, яку здійснили російські війська 29 грудня минулого року по Києву — збільшилася кількість загиблих. Станом на 7 годину ранку відомо про 27 людей.

Як повідомлялось, у столиці з початку повномасштабного вторгнення загинули майже 70 людей. Третина з них – цього тижня.

Масована атака рф на Україну 29 грудня

Нагадаємо, що російські терористи з ночі атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе. Вибухи пролунали у низці регіонів: Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі, Сумській та Черкаській областях.

Протиповітряна оборона знищила 114 повітряних цілей.

Над Києвом протиповітряна оборона знищила більше ніж 30 цілей. В столиці внаслідок атаки спалахнула пожежа у багатоповерхівках та на складі. Завали на складі у Шевченківському районі продовжують розбирати.

Раніше повідомлялось, що відомо про 30 загиблих та понад 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по Україні. Але число загиблих збільшується.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: