fbpx
Сьогодні
20:46 30 Гру 2023

Російські загарбники атакували центр Харкова: влучили у житловий будинок, є постраждалі

English version here

Війська рф увечері 30 грудня завдали удару по центру Харкова, внаслідок чого пошкоджена цивільна інфраструктура.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на дописи мера Харкова Ігоря Терехова в Telegram та поліції Харківської області в Telegram.

"Приліт у житловий будинок в центрі міста. Серйозні руйнування, пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється. Є ще руйнування цивільної інфраструктури", – заявив Терехов.

Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив про вісьмох постраждалих.

"На цю хвилину медики надають допомогу 8 постраждалим, усі госпіталізовані, 4 особи – стан середній, 4 – у легкому стані", – заявив він.

Синєгубов додав, що внаслідок російського удару є пошкодження цивільної інфраструктури: лікувальної установи, багатоквартирних житлових будинків, магазинів та інших громадських місць, транспорту.

На місці працюють всі профільні служби: медики, рятувальники, правоохоронці.

Доповнено: Кількість поранених збільшилася до 16, повідомив Ігор Терехов. Вісім людей госпіталізували внаслідок ударів РФ по Харкову, повідомив дані на 20:33 керівник ОВА Синєгубов. За його даними, серед поранених у житловому будинку 16-річний чоловік, він має уламкове поранення, перебуває у середньому стані тяжкості.

За даними очільника прокуратури Харківщини, Олександра Фільчакова, серед поранених – неповнолітня дитина, а також іноземець-журналіст.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: