fbpx
Сьогодні
21:48 23 Гру 2023

Захід повинен докласти серйозних зусиль і допомогти Україні у війні з рф: попереду два дуже важливі тижні

Фото: AP/Mindaugas Kulbis

Росія значно посилила військовий тиск на Україну, тому Захід має докласти серйозних зусиль, щоб допомогти Києву у війні з РФ.

Про це заявив член Європарламенту та колишній командувач Силами оборони Естонії Ріхо Террас, повідомляє Рубрика, посилаючись на ERR.

"Українські сили закінчуються. І техніка, і озброєння теж закінчуються. І в Росії їх теж не надто багато. Але вони зараз можуть зібратися саме для цього Різдвяного наступу. Ви бачите, що це відбувається. Путін має звичку часто псувати Різдво", — сказав він.

Террас зазначив, що Росія зараз дуже суттєво посилила військовий тиск на Україну, тому попереду два дуже важливі тижні.

"Ви бачите, що вони просуваються вперед у різних місцях. Так що це дуже важливо. Я вважаю, що політичні кола розуміють, що Україні необхідна військова підтримка", — сказав він.

За словами євродепутата, якщо фронт розвалиться, і росіяни "зможуть щось відвоювати", це буде поганим сигналом для всього світу, що найсильніший військовий альянс у світі (НАТО, — ред.) разом зі своїми однодумцями не може протистояти автократичним державам.

"Я не думаю, що справа зайде так далеко, але загроза, звісно, існує, і саме тому ми повинні взяти на себе всі зобов'язання", — сказав Террас.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: