fbpx
Сьогодні
19:45 23 Гру 2023

Окупанти обстріляли житлові квартали Херсона: у місті виникли пожежі

Сьогодні, 23 грудня, російська армія ввечері знову обстріляла житлові квартали Херсона. Внаслідок атаки у місті виникли пожежі.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Рубрика.

"Близько 18.00 російські окупанти завдали по Херсону масованого удару. Потужні вибухи пролунали у кількох районах міста. Після цього виникло кілька пожеж. Ворог традиційно бив по житлових кварталах", – йдеться у повідомленні.

Також ворог влучив по об'єктах критичної інфраструктури Херсона, повідомив голова ХОВА Олександр Прокудін.

"Окупанти вдарили про критичній інфраструктурі Херсона. Стався порив на газових мережах. Виникла пожежа. Також під вогнем опинився і один з медичних закладів", – повідомив Прокудін.

Також сьогодні війська рф атакували з безпілотника село Станіслав у Херсонській області. Від поранень загинув 69-річний місцевий житель. За інформацією обласної прокуратури, окупанти здійснили атаку близько 16:00. Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднане з умисним вбивством.

Зазначимо, за минулу добу, 22 грудня, через російську агресію на Херсонщині постраждали 6 людей. Окупанти здійснили 83 обстріли, випустивши 439 снарядів з мінометів, артилерії, «градів», танків, авіації та запустивши безпілотники. По місту Херсон ворог випустив 31 снаряд.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: