fbpx
Сьогодні
18:57 22 Гру 2023

За добу окупанти втратили понад 450 військових та 8 мінометів на Бахмутському та Лимано-Куп'янському напрямках, – речник

Ілюстративне фото. Фото: Vasily Deryugin / AP

Армія РФ за добу обстріляла Бахмутський напрямок 536 разів, а Лимано-Куп'янський — 665. Російська армія втратила на цих напрямках 469 бійців та понад 80 одиниць військової техніки.

Про це в ефірі "Еспресо" розповів начальник служби зв'язків з громадськістю командування сухопутних військ Володимир Фітьо, пише Рубрика.

"Ситуація на сходні — непроста. Армія РФ наступає на трьох напрямках, а саме на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському. На Куп'янсько-Лиманському напрямку — 23 бої в районі Синьківки, Стельмахівки й Терен. Армія РФ за добу втратила 313 бійців та 51 одиницю військової техніки, сереж них два танки та вісім бойових броньованих машин", — розказав Фітьо.

Він уточнив, що на Лимано-Куп'янському напрямку кількість обстрілів вдвічі збільшилась у порівнянні з поза минулою добою.

За словами Володимира Фітьо, на Бахмутському напрямку за добу — вісім боїв, у районі Богданівка, Іванівське й Кліщіївка.

"Російські військові намагаються наступати на Часів Яр, для того, щоб розвинути успіх на Краматорськ, Слов'янськ та Дружківку. На цьому напрямку російська армія втратила за добу 156 бійців та 34 одиниці своєї техніки, серед якої, два БМП та вісім мінометів різних калібрів", — каже Фітьо.

На ранок п'ятниці, 22 грудня, втрати ворога у війні в Україні склали 1080 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить приблизно 351 350 військових. Також воїни ЗСУ знищили 9 танків, 18 ББМ та 24 артсистеми ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: