fbpx
Сьогодні
17:59 19 Гру 2023

США виділять $150 млн на підтримку цифрової трансформації України, – посол

Посол США в Україні Бріджит Брінк оголосила про виділення 150 мільйонів доларів на підтримку цифрової трансформації.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Міністерство цифрової трансформації України.

Кошти будуть надані протягом 5 років через проєкт «Підтримка цифрової трансформації» на створення ефективних цифрових екосистем для підтримки економічного зростання, прозорої відбудови та впровадження нових цифрових послуг для громадян та бізнесу, які мають антикорупційний ефект.

«Ми пишаємося партнерством з Міністерством цифрової трансформації, яке відіграє важливу роль у впровадженні інноваційних реформ, слугуючи натхненням для людей по всьому світу. Для мене велика честь оголосити про наступний крок у партнерстві між США та Україною у сфері цифрової трансформації. Ми виділяємо інвестиції в 150 мільйонів доларів США на п'ять років для підтримки цифрової трансформації, яка розширює наші зусилля з економічного відродження, прозорого відновлення та належного врядування під час війни та після її завершення», — зазначила Бріджит Брінк.

Брінк зазначила, що цифровізація вже допомагає Україні звільнитися від минулого з його неефективним урядуванням. На її переконання, «це новий чіткий приклад для непрозорих країн, що прогрес можливий».

Нагадаємо, 19 грудня, у Києві відбувся перший за час повномасштабної війни Diia Summit. На події команда Мінцифри презентувала оновлений дизайн Дії та нові революційні послуги в застосунку. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: