fbpx
Сьогодні
22:59 08 Гру 2023

Ощадбанк надаватиме послуги на прифронтових територіях в автофургонах: як працюватиме це рішення

Фото: Ощадбанк

Новий пересувний мобільний підрозділ на базі автомобіля Ford Transit презентував днями Ощад у Києві. Це панцерований транспортний засіб спеціального призначення, який відповідає всім державним стандартам захисту спеціалізованих автомобілів. Заплановано, що п'ять таких авто найближчим часом вирушать у прифронтові території Донецької, Запорізької, Харківської та Херсонської областей і надаватимуть фінансові послуги там, де не працює жоден інший банк.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу Ощадбанку.

У чому проблема?

Ощад продовжує відновлювати роботу стаціонарних відділень у регіонах, що постраждали від бойових дій або знаходяться в безпосередній близькості до лінії фронту. Так, наразі функціонують 31 відділення Ощадбанку на Донеччині, 28 установ у Запорізькій області, 62 – у Харківській та 8 – у Херсонській.

«Від початку повномасштабної війни ми забезпечуємо безперебійну роботу банків. Сьогодні наше спільне з банками завдання – надати доступ до фінансових послуг мешканцям прифронтових містечок та селищ, а також українським воїнам, які там перебувають», – сказав Андрій Пишний, голова Національного банку України.

Яке рішення?

Ощад – перший і єдиний банк в Україні, який розробив спеціальний формат відділення для роботи в прифронтовій зоні на базі автотранспорту. Мобільні відділення покликані забезпечити виконання важливої соціальної місії: надання фінансових послуг українцям, які мешкають у безпосередній близькості до лінії фронту, та захисникам України.

"Ще одне пріоритетне завдання – не лише забезпечити обслуговування клієнтів, а й гарантувати безпеку відвідувачів і співробітників. Тому автомобілі мають сталеве панцерування пасажирського відсіку та броньовану капсулу касового відсіку з куленепробивним склом», – наголосив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку. 

Як це працює?

Броньовані мобільні підрозділи оснащено супутниковим зв'язком, сигналізацією і тривожними кнопками. Тут є автономне електропостачання, системи відеоспостереження, пожежогасіння, кондиціонування та вентиляції. 

«Нові мобільні підрозділи мають усе необхідне обладнання для надання банківських послуг як у звичайному банківському відділенні. В них наші клієнти незабаром отримають можливість відкривати поточні рахунки, оформлювати депозити, перевипускати платіжні картки, здійснювати грошові перекази, отримувати соціальні виплати та інші банківські послуги», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за роздрібний бізнес.

Реалізація проєкту мобільних відділень на базі автотранспорту здійснюється в рамках нової інклюзивної програми Ощаду «Моя безбар'єрність», що передбачає покращення фізичної доступності відділень та збільшення кількості установ банку у прифронтових територіях, розробку окремої сервісної моделі обслуговування людей с інвалідністю та ветеранів, а також покращення ІТ-сфери.

Актуальний перелік відділень, що працюють, оновлюється щодня на офіційному сайті банку за посиланням https://www.oschadbank.ua/map.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: