fbpx
Сьогодні
14:59 03 Гру 2023

Екскаватори, самоскиди та сміттєвози: Харківщина закупила спецтехніку для комунальників

Фото: Телерам / Олег Синєгубов

Для громад Харківщині придбали першу партію спецтехніки для комунальників за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Рубрика.

"Для громад Харківщини закуповуємо 38 одиниць спецтехніки, перші чотири – вже передали місцевим комунальникам", – написав Синєгубов.

Він додав, що вартість спецтранспорту – 228 млн грн, кошти спрямували з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Це екскаватори, самоскиди з кранами-маніпуляторами, сміттєвози. Техніку передадуть Богодухівському, Ізюмському, Харківському, Чугуївському районам.

Нагадаємо, що на Харківщині відновлюють 62 об'єкти коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Виділено на відновлення понад 1 мільярд гривень.

"Відновлення пошкодженої ворогом інфраструктури залишається для нас однією з головних задач. Цьогоріч з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділено більш як 1 млрд грн на відновлення Харківщини", – написав очільник області.

Зокрема, відновлюються багатоквартирні житлові будинки у Дергачах, Лозовій, Старому Салтові, Чугуєві та інших містах і селах області. Шість проєктів уже на завершальному етапі – це три багатоквартирні будинки у Старому Салтові та ще три – у Дергачах.

Окрім того, у Коротичах Харківської області зводять підземну школу з укриттям, яке має витримувати пряме влучання із зенітно-ракетного комплексу С–300.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: