fbpx
Сьогодні
Відео 22:56 28 Лис 2023

Готуємо хороші далекобійні речі, щоб окупанти відчували українську силу, – Зеленський

Фото: Офіс Президента

Україна готує хороші далекобійні речі, щоб російські загарбники відчували нашу силу.

Про це у відеозверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає Рубрика з посиланням на Офіс Президента.

Зеленський повідомив, що провів засідання Ставки – особливе, тривале, детальне. Також сьогодні відбулася окрема нарада з міністром з питань стратегічних галузей промисловості України.

"Можна назвати її оптимістичною. Ми готуємо, зокрема, хороші далекобійні речі, щоб окупанти відчували українську силу", – наголосив Президент.

Крім того, сьогодні він підписав закон України про державний бюджет на наступний рік. Очевидно, що в ньому головний пріоритет – це захист від російської агресії. Але при цьому враховано соціальні потреби наших людей та повністю виконано соціальні зобов'язання нашої держави.

"У час повномасштабної війни це надзвичайно важливо, щоб кожен наш громадянин, який потребує державної підтримки, отримував її. І кожен, хто зараз створює робочі місця, хто зберігає бізнес і навіть розвиває його, усі, хто в Україні та з Україною, працюють чесно та підтримують інших, підтримують і нашу оборону, і наше наближення до українських цілей.

Захистити та зміцнити нашу незалежність, захистити наших людей, відновити нормальне, гідне життя – максимально. Я дякую всім, хто бʼється та працює заради цього! Слава всім українським воїнам! Слава нашому потужному народу!", – підсумував Зеленський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: