fbpx
Сьогодні
08:30 26 Лис 2023

9 ворожих ударних безпілотників атакували Україну: сили ППО знищили 8 дронів

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

У ніч на 26 листопада росія вчергове запустила по низці областей країни ударні безпілотники: українська протиповітряна оборона знищила вісім з дев'яти дронів-камікадзе.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Повітряних Сил ЗСУ.

Як повідомили повітряники, російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, РФ) 9-ма ударними БпЛА типу "Shahed".

"В результаті бойової роботи протиповітряна оборона Сил оборони України знищила 8 ворожих безпілотників "Shahed-131/136"", наголосили у Повітряних Силах.

Окрім того, за даними Генштабу, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Своєю чергою підрозділи ракетних військ уразили:

  • 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки,
  • 4 артилерійських засоби,
  • пункт управління,
  • склад боєприпасів противника.

Нагадаємо, що у ніч на 25 листопада, окупаційна армія випустив по Україні рекордну кількість ударних безпілотників – 75 "Шахедів", з них 74 протиповітряна оборона приземлила. Основна мета атаки – була столиця.

З ночі й до ранку на 25 листопада російські дрони-камікадзе масовано атакували Київ: працювала ППО, внаслідок збиття ворожих безпілотників сталося загорання на території дитячого садка та влучання у п'ятиповерхівку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: