fbpx
Сьогодні
17:44 25 Лис 2023

ЄС твердо солідарний з Україною, – Боррель відреагував на масовану атаку дронами на Київ

Високий представник ЄС Жозеп Боррель відреагував на сьогоднішню російську атаку дронами по Києву, що стала найбільш масованою з початку повномаштабного вторгнення військ РФ в Україну.

Як передає Рубрика, про це він написав у соцмережі X.

"ЄС твердо солідарний з Україною, в той час, коли Росія здійснила наймасштабнішу атаку безпілотників на Київ з моменту свого незаконного вторгнення в цю країну, що спричинило масштабні руйнування, посіяло страх серед населення та порушило життя людей", – написав він.

Як повідомлялося, сьогодні у Брюсселі відбувалася Рада ЄС з зовнішніх відносин (на рівні міністрів оборони). Одним з головних питань, що розглядали європейські міністри, було продовження та збільшення надання військової допомоги для України у її боротьбі проти російського вторгнення.

Що відомо про атаку БпЛА на столицю у ніч на 25 листопада

Нагадаємо, що з ночі й до ранку на 25 листопада російські дрони-камікадзе масовано атакували Київ: працювала ППО, внаслідок збиття ворожих безпілотників сталося загорання на території дитячого садка та влучання у п'ятиповерхівку.

Окупаційна армія випустила по Україні рекордну кількість ударних безпілотників – 75 "Шахедів", з них 74 протиповітряна оборона приземлила.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: