fbpx
Сьогодні
17:30 17 Лис 2023

Зеленський провів важливу Ставку: обговорили ситуацію на фронті та виробництво зброї

Фото: Офіс Президента

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на главу української держави в Telegram.

За його словами ключова тема Ставки – забезпечення українських сил оборони наступного року.

"Велика доповідь міністра оборони Умєрова про потреби наших воїнів у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні та послугах – у всьому необхідному для подальшої деокупації України", – уточнив Зеленський.

Також обговорювалася реалізація поточних контрактів та контрактування як з вітчизняним військово-промисловим комплексом, так і з закордонним.

При цьому міністр з питань стратегічної промисловості Олександр Камишін доповів про нарощування обсягів виробництва на українських підприємствах. Також він розповів про перспективи розвитку української багаторічної ракетної програми.

"Ситуація на фронті: Лиман, Бахмут, Авдіївка, Херсон. Доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова та Содоля", – додав президент.

Крім того, на засіданні Ставки верховного головнокомандувача президент Володимир Зеленський дав доручення розробити рішення, щоб тривалі повітряні тривоги через зліт МіГів не паралізували життя країни.

"Доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв "кинджалів" не паралізували країну на години", – розповів після засідання Зеленський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: