fbpx
Сьогодні
13:58 12 Лис 2023

Через негоду на Полтавщині без світла залишилися 27 населених пунктів, а в Києві - підтоплення

Фото: Укрінформ

У Полтавській області 8661 абонент у 27 населених пунктах через сильні пориви вітру та дощ залишився без електроенергії, а в столиці сталось підтоплення у декількох районах.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін, Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі, пише Рубрика.

Полтавщина

"Аварійні відключення електромереж сталися через пориви вітру та сильний дощ. Станом на ранок відключені від електропостачання 8661 абонент у Гадяцькій, Зіньківській, Лохвицькій, Карлівській та Кобеляцькій громадах", зазначили в повідомленні.

Очільник області додав, що наразі фахівці працюють над відновленням електропостачання. До робіт задіяні 8 аварійних бригад, які працюють над відновленням електропостачання.

Київ

Керівник військової адміністрації повідомив, що у столиці на 12 листопада через негоду сталось підтоплення у Деснянському, Дарницькому та Святошинському районах столиці.

"Увага. Сьогодні в столиці несприятливі погодні умови: помірний, місцями значний дощ; пориви вітру 15-20 м/с! І рівень небезпечності", – зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Інформація щодо постраждалих відсутня. У місті задіяні всі необхідні оперативні служби. Ліквідація наслідків негоди триває.

Окрім того, через негоду, в столиці на посилений режим роботи переведені енергетики компанії ДТЕК, щоб ліквідовувати наслідки аварій, в разі їх виникнення. Оскільки складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів.

Нагадаємо, в Україні, у неділю, 12 листопада, прогнозуються помірні, а у північних, центральних, вночі й у південних областях значні дощі. При цьому в Карпатах очікується значний мокрий сніг.

Окрім того, в Україні, крім західних областей, прогнозуються сильні пориви вітру 15-22 м/с, а у південній частині, східних та центральних областях місцями 25 м/с.

Крім того, температура повітря у неділю істотно не зміниться, лише дещо на заході.

У понеділок переважно буде без опадів, лише вночі на північному сході країни невеликий дощ. Температура вночі становитиме 0 +7 градусів, а вдень на півночі країни +3 +8, на решті території +6 +11, а на півдні до +14.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: