fbpx
Сьогодні
Партнерський матеріал 14:22 08 Лис 2023

iPhone 15 Pro Max – найкращий смартфон для блогера

iPhone 15 Pro Max – це вибір блогерів та контент-мейкерів №1. З цим смартфоном ви зможете створювати чудові фото та відео професійного рівня, постійно залишатися на зв'язку та виконувати завдання ще швидше. Давайте коротко розглянемо ключові переваги цього смартфона.

Камерний модуль новинки

Основна причина iPhone 15 Pro Max купити в Києві блогеру, який мріє про високі охоплення і сотні тисяч передплатників, – його камерний модуль. Він без перебільшення чудовий. Роздільна здатність основного об'єктива склала 48 Мп, а телескопічна камера дозволяє оптично збільшувати зображення в 3 рази без втрати якості. Поліпшення отримали портретний та нічний режими зйомки. Ви з легкістю зможете робити фото та відео професійного класу.

Неймовірний процесор

Смартфон одержав унікальний процесор А17 Pro від компанії TSMC. Його презентували вперше і відразу викликали ажіотаж серед гравців ринку, особливо серед представників гейм-індустрії. Його швидкість обробки даних та продуктивність порівняно з минулим поколінням збільшилася на 20%, а флагманський Айфон 14 був найпотужнішим смартфоном у світі. Уявляєте можливості цієї новинки?

Яскравий дисплей

Графіка цього еталона смартфона. Роздільна здатність складає 460 пікселів на дюйм, а яскравість досягла рекордного рівня в 2000 ніт. Колірне охоплення включає більше мільярда відтінків, включаючи розширену палітру Р3, з якої картинка виходить максимально деталізованою та реалістичною. Підтримується опція завжди активного дисплея. Це означає, що вам не потрібно кожного разу виконувати розблокування телефону, щоб переглянути повідомлення або програмне сповіщення. Втім, цю опцію за бажанням можна відключати – наприклад, якщо ви цінуєте конфіденційність.

Відмінна автономність та зв'язок

Айфон 15 Про Макс підтримує всі існуючі протоколи зв'язку, включаючи супутникову для екстрених дзвінків. Плюс зросла його автономність. Тепер одного заряду вистачить, щоб ви могли скористатися своїм смартфоном цілий день. Для заряджання можна використовувати дротовий пристрій або безконтактну систему MagSafe. Збереглася можливість швидкої зарядки – 50% батареї можна заповнити лише за 30 хвилин.

Замовити новинку на найвигідніших умовах пропонує інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Тут ви можете купити флагманський Айфон 15 Про Макс за демократичними цінами, з офіційними гарантіями якості, можливістю оформлення розстрочкою та швидкої доставки в будь-яку точку України протягом 3 днів. Подробиці – на сайті магазину.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: