fbpx
Сьогодні
Фото 15:54 27 Жов 2023

Під Києвом відкрили завод Hutjet з виробництва модульних будинків: для чого це рішення

Фото: facebook/d.getmancev

Компанія Hutjet, яка займатиметься виробництвом модульних будинків, відкрила свій перший завод у Броварах, що у Київській області.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Голову Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

У чому проблема?

Візія проєкту "Dynamic House" – зробити нерухомість рухомою та доступною, щоб думка про власний дім не приносила відчуття, що це довго, дорого й складно.

До того ж розвиток бізнесу та реалізація підприємницької ініціативи в Україні, попри війну, це позитивний ефект для економіки держави. А також це – нові робочі місця та додаткові надходження до бюджету, зазначає Гетьманцев.

Під Києвом відкрили завод Hutjet

Фото: facebook/d.getmancev

Яке рішення?

Концепція HutJet – dynamic house – передбачає "рухому нерухомість" (технологія prefab – від prefabrication, попереднє виготовлення, зведення будинків на основі готових житлових модулів – ІФ-У). Тому формат модулів створювався з урахуванням майбутнього транспортування, а саме 4,5х12 м. Отже, площа житлового модуля становить від 45 кв. м. На сьогодні в розробці 14 житлових серій по п'ять моделей у кожній. Модулі однієї серії сумісні один з одним, а будинок може бути збільшений у міру необхідності.

"Я мрію, щоб будинки виїжджали з конвеєра, як колись автомобілі Форда. Про технологічність, яка ходить за руку з якістю, швидкістю і справедливою ціною. Я мрію про гарантовану якість, стандартизацію процесів і ефективність ресурсів. Саме тому ми з командою, незважаючи на війну, з оптимізмом і вірою в майбутнє побудували завод Hutjet", – зазначає власник і візіонер продукту HutJet Сергій Самусєв.

Під Києвом відкрили завод Hutjet

Як це працює?

Завод розташований в індустріальному кварталі Броварів. Локація має гарний логістичний зв'язок із Борисполем і Києвом. Будівля заводу площею 12 тис. кв. м, крім власного виробництва, має адміністративно-побутовий корпус із робочими місцями для архітекторів, проєктувальників, дизайнерів, бухгалтерії, фінансистів, юристів. Завдяки запуску заводу створено 300 робочих місць.

Потужність нового підприємства складе 450 модулів на рік. У майбутньому виробництво може бути розширене.

Вартість готового будинку з оздобленням становить від $1 тис./кв. м. Повністю готовий до життя будинок з оздобленням, технікою, меблями, текстилем коштує до $1,7 тис./кв. м.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: