fbpx
Сьогодні
Фото, відео 22:44 09 Жов 2023

Рішення для перемоги: інклюзивне ательє випустило колекцію футболок для допомоги ЗСУ

Перше інклюзивне ательє в Україні Lady Di atelier спільно з українським воїном, письменником Олександром «Терен» Будько створили дроп футболок — «Залізні люди».

Про це повідомляє Рубрика посилаючись на соціальні мережі.

У чому проблема?

З початку війни існує величезний попит на патріотичне вбрання, а його асортимент постійно росте. Українська історія та культура, національна спадщина, творчий доробок та мудрість відомих діячів — все це знаходить відображення в колекціях одягу сучасних українських виробників.

Яке рішення?

Залізні люди — це про незламний дух, памʼять та боротьбу. Щодня кожен українець докладає чимало зусиль, аби майбутнє України процвітало та було наповнене свободою життя.

На виробах дропу викарбували три слова, які уособлюють силу українців: памʼять, міць духу та боротьба.


Створення і випуск колекції відбувалися в колаборації з українським військовим Олександром Будьком на позивний "Терен". Він втратив на війні дві ноги, пройшов протезування і зараз займається просвітницькою діяльністю як ветеран.

колекцію футболок для допомоги ЗСУ

Як це працює?

Футболки "Залізні люди" вже доступні для придбання. Їхня вартість — 1 тис. 500 гривень. З них кожні 500 гривень будуть передані на нагальні потреби Збройних сил України.

Футболки доступні у двох кольорах — чорному і білому. Купити їх можна онлайн на офіційному сайті Lady Di atelier або в їхньому шоурумі за адресою: Львів, вул. Івана Богуна, 8.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: