fbpx
Сьогодні
20:59 03 Жов 2023

Українські військові знищили ворожу бронегрупу на Донеччині

Цими днями у бою під Урожайним Донецької області Сили оборони України знищили бронегрупу російських загарбників.

Про це повідомляє Рубрика посилаючись на Державну спеціальну службу транспорту.

"У бою під Урожайним воїни 710 бригада охорони Держспецтрансслужби спільно з бійцями Окремої президентської бригади та іншими підрозділами Сил оборони знищили бронегрупу росіян. Цей населений пункт належить до Волноваського району Донецької області. Він знаходиться на одному з двох головних напрямків атаки українських військ, котрі деокупують південь України від російських загарбників", – йдеться у повідомленні.

Невдала атака ворога закінчилася для окупантів поразкою і значними втратами. Бій тривав з ночі і до сьомої години вечора. У ході штурмових дій було знищено ворожих 9 одиниць техніки та піхоти понад 50 чоловік.

Як повідомили військовослужбовці підрозділу Держспецтрансслужби завдяки оперативній роботі групи аеророзвідки «Барбі» було виявлено вчасно рух ворожої бронетехніки та піхоти. На наступ ворога очікували. Артилерія спрацювала точно та потужно.

"Під час виконання бойового завдання відзначилися своєю сумлінністю та професіоналізмом гранатометник «Течік» – гранатометник «Посейдон», кулеметник «Бай», снайпер «Таліб», який влучив в танк з гранатомета АТ-4", – йдеться у повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: