fbpx
Сьогодні
Фото 21:44 03 Жов 2023

Рішення для перемоги: благодійники "з нуля" обладнали у прифронтовому шпиталі кабінет гастроколоноскопії

Зусиллями фонду «Надія» та партнерів у прифронтовому шпиталі Донеччини обладнано кабінет гастроколоноскопії та встановлено нову систему для гемодіалізу PRISMAFLEX.

Про це повідомляє Рубрика посилаючись на фонд "Надія".

У чому проблема?

Питання забезпечення прифронтових шпиталів необхідним обладнанням — наразі одне з найактуальніших. Адже наші захисники отримуючи поранення, потрапляють до цих медичних закладів. І від того, наскільки забезпечені ці шпиталі усім необхідним, залежить порятунок та життя українських воїнів.

Яке рішення?

"Ми обʼєднали спонсорів, благодійників, меценатів і волонтерів, щоб забезпечити шпиталі на передовій медичним обладнанням. Зокрема, повністю обладнали кабінет гастроколоноскопії, включно із надсучасними гастроскопом, колоноскопом, помпою та медичною шафою, колоноскопом, в одній з прифронтових лікарень Донецької області", – йдеться у повідомленні.

благодійники

Як це працює?

Таке обладнання допоможе під час обстеження й лікування пацієнтів, які потрапляють до шпиталів з осколковими пораненнями та внутрішніми кровотечами.

"Відкриття цього кабінету зробить першу допомогу пораненим ефективнішою, допоможе медикам врятувати ще більше життів наших захисників та захисниць", — зазначив амбасадор Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія", відомий український композитор Євген Хмара.

Також цього тижня команда благодійників придбала та доставила в один зі шпиталів Донеччини нову систему для гемодіалізу PRISMAFLEX. Це сучасний, інноваційний апарат "штучна нирка" для проведення гемодіалізу пацієнтам з нирковою недостатністю. Таке обладнання дозволяє надавати невідкладну допомогу пораненим бійцям, у яких на фоні складних травм часто відмовляють нирки.

благодійники

Гуманітарну місію на Донеччину підтримали партнери фонду "Надія": фонд HopeUA, ювелірна мережа "Золота країна", ТОВ "БУДХАУСГРУПП", ЦЗФ "Мирноградська", товариство "Краснолиманське", "Харвінд", ТОВ "Компанія Полігрін", ТОВ "Катіон Інвест", Благодійний фонд Дениса Парамонова, компанії Mills, Welfare, "Медирент", "Дойч-Фарм", молодіжне крило "Надії".

Загалом лише за останні два місяці на передову командою фонду доставлено медичне обладнання: апарат МРТ та три апарати КТ, УЗД апарати, два гостроскопи Fuji (Японія) та понад сто медичних моніторів, автомобілі невідкладної допомоги, сучасний колоноскоп та десятки підігрівачів крові

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: