fbpx
Сьогодні
21:59 18 Вер 2023

У Львові співробітники військкомату побили та хотіли затримати чоловіка на вулиці: призначено службову перевірку

У мережі почали розповсюджувати відео, на якому нібито співробітники військкомату у Львові побили та хотіли затримати чоловіка на вулиці. По даному факту керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

«Мережею інтернет поширюється інформація, що вказує на начебто неправомірні дії представників ТЦК та СП. По даному факту керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів», – йдеться в повідомленні.

Львівський обласний ТЦК та СП нагадав, що громадянам, віком від 18 до 60 років, на час дії воєнного стану повинні постійно мати при собі документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи й за вимогою надавати їх для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів.

Нагадаємо, вчора, 17 вересня, у львівських Telegram-каналах масово публікували відео жорсткого затримання чоловіка працівниками військкомату. На кадрах можна помітити, як працівники ТЦК заламують чоловікові руки та намагаються затягнути його в мікроавтобус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: