fbpx
Сьогодні
PR 10:57 13 Вер 2023

Натяжні стелі Арт Декор з фотодруком: яскраво та стильно

Гладенька, ідеально вишукана поверхня стелі, прикрашена ексклюзивним малюнком або оригінальним орнаментом може надати чарівності навіть звичайній кімнаті, створити потрібну атмосферу та стати тією родзинкою, якої так часто не вистачає для створення гармонії. Натяжні стелі Art Decor, оформлені за технологією фотодруку – це завжди висока якість та відмінний вибір для вашого будинку або офісу.

Матеріали та технології

Натяжні покриття стель стають дедалі популярнішими. Що цілком передбачувано, адже монтаж конструкції не займає багато часу. А ефект перевищує всі ваші сподівання. Особливо, якщо ви обираєте варіант натяжної стелі з фотодруком. Адже варіативність малюнків може приголомшити навіть самих вимогливих споживачів. Таке зображення можна наносити на матові, глянцеві та навіть фактурні сатинові поверхні.

Натяжні стелі Арт Декор з фотодруком: яскраво та стильно

Особливості технології допомагають замовнику не обмежувати себе у рівні складності малюнку, який наноситься за допомогою широкоформатного принтера. Використовувані фарби надзвичайно стійкі: не вицвітають на сонці та не змиваються під час вологого прибирання. Хімічний склад фарб не лише стійкий, а ще й цілком безпечний – отже, цей варіант оформлення стелі підійде для будь-якого приміщення в вашому будинку або квартирі.

Зазвичай використовують одну з трьох технологій:

  1. Сольвентний друк підходить для оздоблення малюнками світлої тканини, оскільки фарби трохи просвічують. Ширина тканини не має перевищувати 3,5 метри.   
  2. Ультрафіолетовий спосіб нанесення малюнка – дозволяє використовувати більш густі чорнила, тож малюнок є досить чітким та контрастним. Єдиний недолік методу – обмеження ширина полотна, яка має не перевищувати 2,2 метри.
  3. Латексний метод дозволяє отримувати малюнок будь-якого розміру, а малюнок виходить чітким та яскравим. 

Натяжні стелі Арт Декор з фотодруком: яскраво та стильно

Основні переваги натяжної стелі з фотодруком

Натяжні стелі, прикрашені різноманітними зображеннями, додають інтер'єру неповторності, створюють потрібну атмосферу  та виглядають просто неперевершено. Такі стелі:

  • довговічні – адже їх фарби залишаються яскравими впродовж багатьох років;
  • забезпечують можливість візуальної корекції пропорцій приміщення;
  • відмінно вписуються у різні стилі оформлення – варто лише обрати відповідний стиль малюнку або орнаменту та не помилитися з вибором кольорової гами.

Отже, якщо душа потребує чогось вражаючого в оформленні вашого будинку – сміливо замовляйте натяжні стелі Арт Декор у Києві та створюйте свій неперевершений декор інтер'єру!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: