fbpx
Сьогодні
Анонс 11:52 08 Вер 2023

Українських жінок-підприємиць запрошують на безкоштовний Марафон свідомого бізнесу "Маркетинг": у чому рішення

English version here

U&WE Hub (Ukrainian women entrepreneurs Hub)  спільно з ГО "Центр "Розвиток КСВ" анонсує безкоштовний марафон з маркетингу для українських жінок-підприємиць – власниць мікро, малого або середнього бізнесу, а також тих,  хто  має сформовану бізнес-ідею та планує розпочати власну справу.

У чому проблема?

90% жінок спільноти UWE Hub мають запит на Маркетингові консультації як основний інструмент для розвитку бізнесу. 85% учасниць спільноти серед найбільш пріоритетних тем для додаткових лекцій і воркшопів визначають Маркетинг та комунікації. 

Власниці діючого бізнесу часто не знаходять час та додаткових ресурсів для того, щоб в режимі реального часу за допомогою маркетингових активностей проаналізувати існуючий бізнес та вивести його на новий рівень. 

Жінки, бізнес яких знаходиться на стадії запуску, не мають певних базових знань для успішного запуску бізнесу: вміння проаналізувати ринок, конкурентне середовище та створити свою унікальну пропозицію. 

Яке рішення?

Марафон з маркетингу – це унікальна можливість безкоштовно пройти навчання у кращих експертів/ок з маркетингу, серед яких засновники бізнесу та стартапів, провідні маркетологи українських агенцій та викладачі бізнес-шкіл.

Під час марафону ви дізнаєтесь:

  • Як визначити унікальність свого продукту та побудувати впізнаваність бренду на основі створення ефективного позиціонування
  • Що таке ефективні комунікації і як їх використовувати для розвитку бізнесу, налагодження партнерств і створення колаборацій 
  • Як більше продавати і заробляти за допомогою різних соцмереж
  • Тренди 2023: що важливо споживачам і як перетворювати клієнтів на фанів вашого бренду, та інші.

Учасниці, які відвідають всі лекції та воркшопи, виконають завдання та будуть активними під час сесій та у соцмережах, отримають можливість пройти групову консультацію у форматі QA-сесії від експертів/ок з маркетингу, де зможуть поставити предметні питання щодо власного бізнесу. 

Крім того, це чудова можливість провести тиждень у колі однодумиць, жінок-підприємиць, експертів/ок та тих, хто прагне навчатися і розвиватися. 

Як це працює?

Марафон проходить  онлайн з 18 по 23 вересня, початок занять у будні дні о 18:00, кожен день присвячений одній темі. 

Дедлайн подачі заявок – 15 вересня 16:00. 

Для того, щоб зареєструватися на марафон:

  1. долучіться до спільноти U&WE Hub 
  2. зареєструйтеся на марафон
  3. очікуйте підтвердження на електронну адресу 🙂

Не пропустіть цю унікальну можливість вивести свій бізнес на новий рівень та поспілкуватися з успішними жінками-підприємицями та експертами своєї справи!

Довідка:

U&WE_hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) це глобальна спільнота українських свідомих жінок-підприємиць, об'єднаних в локальні мережі, які зацікавлені у розвитку власної справи, а також небайдужі до розвитку бізнесу стейкхолдери. Ініціатива реалізується Центром "Розвиток КСВ" в межах програми USAID "Мріємо та діємо".

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» експертна організація в Україні, що об'єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: