fbpx
Сьогодні
Новини компаній 19:18 07 Вер 2023

Абанк дарує 100 000 гривень активному клієнту з карткою "АТБ"

Абанк проводить розіграш 100 000 грн серед своїх клієнтів за покупки в АТБ з карткою «АТБ».

Для участі в акції власник картки «АТБ» від Абанку має здійснити від 2 покупок на суму від 200 гривень з карткою в супермаркеті «АТБ». Кожна покупка від 200 гривень братиме участь в розіграші, тому чим більше покупок, — тим більше шансів виграти. Розіграш головного призу — 100 000 гривень — відбудеться 2 жовтня 23 на офіційній сторінці банку в Instagram. На початку жовтня в розіграші може взяти участь понад 700 тисяч клієнтів Абанку з карткою «АТБ», роблячи покупки у своєму улюбленому магазині.

За новинами про акцію та її результатами можна слідкувати в телеграм-каналі керівника напрямку «Кредитні картки» Абанку Євгена Зайченка — ZayacNews | Abank.

Період проведення акції: з 5 по 30 вересня 2023 року.

Для клієнтів, які ще не мають картки «АТБ», але бажають взяти участь, Абанк пропонує зручні канали для оформлення картки:

  • у мобільному застосунку А24 за декілька хвилин;
  • у будь-якому відділенні банку;
  • купивши картку на касі в магазині АТБ та активувавши її за інструкцією на упаковці.

За оформлення картки нові клієнти отримають приємний бонус у розмірі 50 грн. Для цього після оформлення картки достатньо зробити першу покупку в АТБ на суму від 100 грн — деталі.

Також щотижня в пʼятницю, суботу та неділю діє особлива акція «Міцні знижки» — це знижки до 40% на окремі товари тільки для користувачів картки «АТБ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: