fbpx
Сьогодні
Анонс 14:45 30 Сер 2023

5 причин обрати онлайн курс автоматизації тестування від Sigma Software University саме зараз

У сучасному технологічному світі, з його шаленими темпами розвитку, компанії прагнуть розробляти ефективний, надійний та високоякісний програмний продукт, і попит на кваліфікованих експертів з автоматизації тестування постійно зростає. Якщо ви розглядаєте можливість кар'єри в галузі автоматизації тестування "з нуля", чи як продовження кар'єри тестувальника, вам стане у пригоді курс автоматизації тестування онлайн.

За даними Global Market Insights, обсяг ринку автоматизованого тестування у 2023 році перевищив 20 мільярдів доларів, і очікується, що середньорічний темп зростання становитиме понад 15% у період з 2023 по 2032 рік. З огляду на популярність цієї спеціальності та ріст попиту на відповідних фахівців, ми розробили новий курс QA Automation.

Новачку навчання автоматизованому тестуванню може здатися складним, але за правильного підходу ви зможете поступово розвивати свої навички та набувати досвід. Якщо ви зацікавлені в цій кар'єрі, давайте розглянемо основні кроки, які вам доведеться зробити.

Для початку вам знадобляться базові знання з програмування – принципи, базові алгоритми. Популярні мови – Python, Java, C# та JavaScript: синтаксис; типи та структури даних; базові оператори розгалужених обчислень; функціональне та ООП програмування; робота з IDE, створення оточення.

Також потрібно мати базові знання з тестування: розуміння процесу тестування, його цілі та типи, розробка тестових сценаріїв та тест-кейсів.

Що вам дадуть курси

  1. Глибокі знання та розуміння основ автоматизованого тестування, включаючи REST API testing, роботу з тестовими даними, розробку фреймворків для автоматизації тестування – все це краще дають курси automation testing.
  2. Інструменти для побудови тестового фреймворку. Зокрема на цих курсах вивчають XPath basics, Selenium WebDriver, Playwright, Windows Application Driver, API тестування. Досліджуйте та експериментуйте з цими інструментами, щоб знайти ті, які відповідають вимогам конкретного проєкту.
  3. Досвід роботи з тестовими даними. Вміння підготувати тестове середовище, аналізувати та презентувати результати тестування.
  4. Практичний досвід. Важливим аспектом нашого курсу навчання автоматизації тестування є набір практичних завдань, які розроблені таким чином, що ви будете крок за кроком працювати над створенням вашого власного тестового фреймворку, навчитеся вирішувати реальні завдання, що виникають під час автоматизації, та отримаєте відповіді на свої питання в реальному часі.
  5. Знання останніх тенденцій. На наших курсах ми присвятимо одне заняття темі штучного інтелекту, розглянемо, як він може допомогти вам у роботі та використаємо його на практиці, написавши модуль для тестового фреймворку за допомогою ChatGPT.

Якщо ви готові почати навчання, то відвідайте наш новий курс автоматизації тестування онлайн, це буде найкращим стартом у обраному фаху. Пам'ятайте, що автоматизоване тестування – це безперервний процес навчання і набуття практичного досвіду. Будьте терплячими, беріться за невеликі проєкти і поступово розширюйте свої навички та поглиблюйте знання. Використовуйте також інші IT курси онлайн щоб покращити кваліфікацію та підвищити власну вартість на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: