fbpx
Сьогодні
16:25 28 Сер 2023

Організатори KyivBookFest розповіли про благодійну складову фестивалю

З 8 по 10 вересня у ТЦ "Gorodok Gallery" та Pochayna Event Hall відбудеться нова книжкова подія – KyivBookFest.

 KyivBookFest – благодійний фестиваль. Організатори зазначають, що його головна мета – допомогти ГО "Реформація" безперервно забезпечувати військовослужбовців необхідною професійною і світоглядною літературою: бойовими статутами, підручниками та брошурами. У межах проєкту вже видано та розповсюджено понад 30 000 статутів і посібників серед військових та понад 40 000 книг. На фестивалі планують зібрати 956 000 грн на друк 12 000 книг для навчання та підвищення ефективності наших бійців.

Відвідувачі мають змогу зробити донейт, натомість отримавши запрошення на локацію з усіма подіями фестивалю. Розмір благодійного внеску залежить від кількості днів перебування на фестивалі.

Водночас вхід на виставку-продаж книг залишається вільним для всіх, а на галузевий форум – для військових, ветеранів, осіб з інвалідністю, пенсіонерів та дітей до 12 років (в супроводі батьків).

Отримати запрошення можна на сайті фестивалю: https://bit.ly/kbf1.

Також організатори разом з видавцями та Українським інститутом книги зібрали книжки, які вперше вийшли друком упродовж трьох місяців перед фестивалем. Їх розмістять на спеціальній "Вітрині новинок". Після події ці книги передаватимуть українським бібліотекам.

Під час фестивалю з нагоди Дня воєнної розвідки України за найбільший донейт на зустрічі з Андрієм Кокотюхою подарують книгу "Таймер війни. Довга комендантська година" з автографом Кирила Буданова. Додатково кожного фестивального вечора під час музичної сцени розігруватимуться важливі та цінні призи.

Слідкувати за новинами фестивалю можна на сторінках у соціальних медіа (Instagram та Facebook), а також на сайті фестивалю.

Організовує KyivBookFest Ініціативна Група Видавців (Владислав Кириченко, Іван Малкович, Дмитро та Віталій Капранови, Костянтин Кожемяка, Олександр Красовицький, Віктор Круглов, Микола Шейко, Юлія Орлова, Катерина Аврамчук, Сергій Поночовний, Ігор Степурін, Ірина Білоцерківська та Юрій Марченко), Спільнота Української Реформації (ГО «Реформація») та Pochayna Event Hall.

Нагадаємо, щоб поповнити домашні бібліотеки українців, що тимчасово перебувають в Польщі, фундація "Незламна Україна" у співпраці з Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ розпочинають акцію "Українська книжка — дітям за кордоном". В рамках цієї акції закуплено 300,000 книг в українських видавництвах. 

Також Рубрика розповідала, що у Миколаєві відбулося відкриття яскравого, комфортного та креативного центру сучасного читання "Марко" у бібліотеці імені М.Кропивницького.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: