fbpx
Сьогодні
11:19 24 Сер 2023

Буданов заявив, що Сили оборони здатні уразити ворога в будь-якій точці Криму

Сили оборони України здатні за необхідності уразити противника на будь-якій частині тимчасово захопленого росією Криму. При цьому росіянам та українцям-колаборантам краще покинути півострів.

Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Він стверджує, що дістати противника у Криму – не проблема.

"Ми маємо здатність вразити будь-яку частину тимчасово окупованої АРК станом на зараз. Абсолютно в будь-якій точці ми можемо досягти противника", – запевнив він.

Буданов зазначив, що звільнити Крим від російських загарбників можна в різний спосіб, проте "без військових, бойових дій це неможливо".

Він вважає, що мешканці півострова, які підтримують Україну, можуть допомогти Силам оборони.

"Ті, хто наробив дурниць, їм краще виїхати. А тим, хто чекає, треба готуватися і робити все для допомоги перш за все розвідувальним органам, ну і далі, коли вже війська підуть у відкриту. Для підтримки, для створення сприятливих умов. Для того, щоб це сталося просто швидше. І найбільш безкровно, як це тільки можливо буде зробити", – дав пораду очільник ГУР.

Нагадаємо,  сьогодні, 24 серпня, від 4 ранку у тимчасово захопленому Криму російські силовики проводять обшуки у кримських татар.

Також повідомлялось, що у тимчасово окупованому Криму внаслідок "прильоту" уражено береговий ракетний протикорабельний комплекс (БРПК) "Бастіон", який є носієм ракет "Онікс".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: