fbpx
Сьогодні
09:51 23 Сер 2023

Президент Литви прибув з візитом до України

Президент Литви Гітанас Науседа прибув із візитом в Україну сьогодні, 23 серпня. Він приїхав на відзначення Дня Незалежності.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Науседу у Твіттері.

Лідер Литви зазначив, що вже прибув до Києва. Президент опублікував у соцмережі фото із залізничного вокзалу.

"Повернувся до Києва, щоб разом із братнім українським народом відсвяткувати День Незалежності України. Перемога України близька! Литва продовжуватиме підтримувати Україну скільки потрібно", – написав він.

Нагадаємо, що у Києві заборонили проводити недержавні масові заходи 23 та 24 серпня. Тільки на Хрещатику на державному рівні проходить виставка підбитої російської військової техніки.

Нагадаємо, що в Головному управлінні розвідки Міноборони України не виключають, що на День Незалежності України росія може вчинити черговий акт ракетного тероризму.

Водночас речник Повітряних сил Юрій Ігнат наголошував, що держава-агресор методично веде криваву війну проти України і очікувати ракетних ударів чи інших терористичних актів можна щодня.

Під час заходів до Дня Незалежності України 24 серпня Київська служба порятунку та Муніципальна охорона Києва будуть "у повній бойовій готовності".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: