fbpx
Сьогодні
Відео 22:17 14 Сер 2023

Зеленський: Дуже багато проблем через неякісну роботу ВЛК. Будемо готувати рішення

Президент Володимир Зеленський наголосив, що дуже багато проблем виникає через неякісну роботу військово-лікарських комісій, тому буде ухвалене відповідне рішення.

Про це Президент повідомив у вечірньому зверненні до українців.

"Дуже багато проблем через неякісну роботу ВЛК. Будемо готувати рішення", – підкреслив Зеленський.

Також Зеленський заявив про наміри підготувати рішення задля вдосконалення роботи військових командирів, які мають займатися війною, а не бюрократією.

"Важлива тема – це те, як командири можуть управляти особовим складом. Мотивація воїнів, тренування бійців, комплектація підрозділів. Дуже багато проблем через неякісну роботу ВЛК. Військові командири мають займатися війною, а не бюрократією. Будемо готувати рішення", – сказав Зеленський.

Під час звернення президент розповів про свою поїздку на Донеччину. Він зауважив, що під час візиту велися детальні й відверті розмови про наступальні дії української армії, про постачання у війська, про можливості командирів.

"Мав честь нагородити найкращих, подякувати всім – кожній бригаді – за хоробрість, відвагу, результати заради України. Разом із генералом Богомоловим, командувачем ОТУ "Соледар", поспілкувалися з командирами бригад та батальйонів – тими, хто в боях, – про їхні фронтові потреби".

Глава держави зазначив, що сьогодні відвідав українських військових у Донецькій області. Він поспілкувався з командирами бригад та батальйонів.

"Сьогодні це були докладні, відверті розмови про наші наступальні дії, про постачання у війська, про можливості командирів, про те, які зараз ці можливості та якими вони мають бути", – розповів Зеленський.

За його словами, також порушувалися питання зброї та дефіцитних снарядів, ремонту техніки і не тільки.

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: