fbpx
Сьогодні
17:56 05 Сер 2023

Пропаганда рф націлена на руйнування довіри між Україною та партнерами, ― ГУР

English version here

Основні завдання російської пропаганди на нинішньому етапі зводяться до того, щоб зруйнувати внутрішню єдність українського суспільства та підірвати довіру між Україною та її партнерами.

Про це в інтерв'ю виданню civilmedia.mk розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Вадим Скібіцький, повідомляє пресслужба ГУР.

"Він (Скібіцький – ред.) додав, що всередині росії зусилля кремлівської пропаганди спрямовані на те, аби підживлювати міф, ніби нинішня росія ще зберігає здатність до розвитку", – йдеться у повідомленні.

За словами спікера, після повномасштабного вторгнення рф Україна застосовує підхід активнішої протидії російській пропаганді.

"Головна наша зброя в цьому процесі ― правда. Воєнна розвідка України, наприклад, стала більш відкритою: ми публікуємо факти, окремі розвідувальні дані, які розкривають наміри агресора, оприлюднюємо докази вчинення росією воєнних злочинів", ― сказав представник ГУР МОУ.

На його думку, цей підхід доводить свою ефективність: російська пропаганда не може досягти своїх головних цілей, а отже рф програє в інформаційній війні.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: