fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:00 01 Сер 2023

Український ритейлер Венкон запроваджує програму лояльності для своїх клієнтів

Український ритейлер Венкон пропонує не просто товари, а найкращі рішення для реалізації поставлених завдань. Покупці можуть замовляти системи кондиціонування, вентиляції та опалення, рішення для постачання гарячої води, системи очищення води різного рівня складності, системи зволоження, очищення та рекуперації повітря, побутову техніку, сантехніку та електротехніку, рішення для розумного будинку.

Також компанія надає повний комплекс послуг: проєктування, встановлення та сервіс. Іншими словами, у Vencon ви можете придбати техніку разом з її монтажем, а потім звертатися до них для її періодичного обслуговування.

Бонусну програму запущено!

Приємна новина: з 1 серпня 2023 року на сайті vencon.ua діє програма лояльності. За кожне оформлене замовлення на ваш особистий рахунок будуть нараховані бонуси. Точна їхня кількість завжди вказується біля ціни товару. Надалі цими бонусами можна оплатити новий товар або послугу, яку ви вирішили замовити в магазині Венкон.

1 бонус дорівнює 1 гривні. Припустимо, на вашому рахунку є 150 бонусів. Це означає, що ви можете отримати знижку на нову покупку в розмірі до 150 грн. Скільки витратити бонусів – вирішуйте самі. Оплатити ними можна до 30% вартості товару або послуги.

Збільшена кількість бонусів до 15 серпня!

У перші 2 тижні з моменту запуску бонусної програми, в магазині Vencon діє акція, під час якої ви отримуєте максимально можливу кількість бонусів за кожну покупку. Така можливість доступна лише з 1 серпня до 15 серпня. Іншого шансу не буде!

Якщо хочете придбати техніку в магазині Венкон і отримати максимум бонусів за покупку – поспішайте оформити покупку до 15 серпня! Вивчайте каталог на сайті vencon.ua та обирайте ефективне рішення для ваших завдань.

Уже купували у Венкон? Отримайте подарунок!

Якщо ви вже раніше замовляли товари або послуги в компанії Венкон, зайдіть в особистий кабінет на сайті vencon.ua. Тут на вас чекає приємний подарунок – бонуси за попередні покупки.

Радимо витратити їх, поки діє акція «Максимальні бонуси для старту». Це дасть вам подвійну вигоду: круту знижку на обрану техніку та ще більше бонусів для наступних покупок у магазині Vencon.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: